Кредит онлайн на банківську карту в Україні: швидко та своєчасно

Кредит онлайн на банківську карту в Україні: швидко та своєчасно

PR
Укрінформ

Українці отримали у своє розпорядження простий і зрозумілий інструмент для вирішення фінансових труднощів — кредит онлайн на картку будь-якого банку від FinHub, першого оператора фінансів, який впровадив Р2Р-кредитування в Україні. Отримання кредиту за допомогою Р2Р-кредитування дозволяє взяти кредит за нижчими ставками у порівнянні з іншими мікрокредитами, оскільки в Р2Р відсутні посередники.

  1. Онлайн-кредит на картку: старі методи здають позиції

До появи порталу FinHub існували три основні методи отримати гроші:

  • взяти в борг у знайомих;

  • оформити кредит у банку;

  • звернутися до кредитної центр.

Економічна криза практично закрила перші два варіанти. Вільних грошей, які можна було б зайняти, майже ні в кого немає. Банки ж зробили серйозно суворішими умови видачі, практично закривши споживче кредитування. Пропозиції ж отримати кредит онлайн на карту без довідок від численних кредитних фірм хоч і здаються привабливими, обертаються величезними відсотками при поверненні.

Однак фінансові запити нікуди не поділися, і людям все одно потрібно їх вирішувати. На допомогу їм прийшло Р2Р кредитування або рівноправне кредитування.

  1. Кредит онлайн на карту через Р2Р: Україна отримала унікальний продукт

У світовій практиці P2P-кредитування вже випробуване і освоєне. В Україні ж портал FinHub першим надав унікальну можливість як позичальникам, яким потрібно вирішити свої фінансові завдання, так і інвесторам, які шукають реальний заробіток в інтернеті finhub.ua. Платформа FinHub їх об'єднує, дозволяючи допомогти один одному.

Для позичальників заявка оформляється онлайн і дуже швидко. Для цього потрібно витратити буквально 5 хвилин, а потім сфотографувати на камеру ПК або мобільного гаджета обличчя анфас і першу сторінку паспорта. Оформити заявку можна також в браузері на смартфоні або планшеті, якщо гроші знадобилися терміново, а поблизу немає жодного ПК.

Після проведення скорингу онлайн-заявка на кредит finhub.ua з'являється на сайті. На її виконання знадобиться від кількох хвилин до 7 днів, оскільки в неї інвестують інвестори. Перевагою в даному випадку будуть низькі процентні ставки, які переконають вас не поспішати шукати інший варіант кредитування.

З FinHub можна отримати кредит онлайн на картку будь-якого банку України, що робить цю платформу ще більш популярною.

Спробуйте і переконайтеся в тому, що взяти кредит готівкою на карту в FinHub дійсно просто!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-