Золтан Хорват відкрив представництво угорської компанії «East West Mentor» в Україні

Золтан Хорват відкрив представництво угорської компанії «East West Mentor» в Україні

Укрінформ

У Києві відкрили представництво угорської компанії «East West Mentor», власником якої є угорський бізнесмен, представник ТППУ в Угорщині Zoltan Horvath.  

26 травня 2018 року у місті Києві відкрили представництво угорської консалтингової компанії «East West Mentor», яка налагоджуватиме тісну співпрацю між бізнесом України та Угорщини і розширюватиме можливості співпраці у різних сферах бізнесу.

Таку ініціативу запропонував угорський бізнесмен і власник компанії «East West Mentor» - Золтан Хорват, який одразу представив свого партнера в Україні і представника компанії «East West Mentor UA» – Ганну Крисюк.

Привітати власників новоствореної угорської компанії і українського представництва приїхало багато поважних гостей та друзів з різних країн світу серед яких: Депутат Угорського парламенту Erik Banki; Надзвичайний і Повноважний посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень; угорський спортсмен, багаторазовий олімпійський чемпіон світу по греблі на байдарці Жолт Дьюлаи; Народний депутат України Дмитро Лубінець; президент Торгово Промислової Палати України Геннадій Чижиков; власниця Хмельницького металургійного заводу, генеральний директор компанії «ТІН Імпекс» Аліна Скоморохова; Президент Міжнародного Центру Балтійсько-Чорноморських досліджень та консенсусних практик Ірина Верещук; президент Міжнародної Амбасади Жінок Підприємниць Вероніка Марчук; власниця бізнес компанії «Business Gathering» Анастасія Баклан; телеведуча, тренер і коуч Влада Євсєєва та інші.

Після офіційної частини та вітальних слів поважних гостей, пан Золтан Хорват підписав першу угоду про співпрацю з Іриною Верещук та центром Балтійсько-Чорноморських досліджень і звернувся до всіх присутніх з наступними словами: «Я вірю в Україну і нашу тісну бізнес-співпрацю. Впевнений, що наші країни можуть взаємовигідно співпрацювати і ми маємо цьому максимально сприяти та налагоджувати правильний бізнес-діалог, тому щиро дякую вам усім друзі та партнери за підтримку, співпрацю і впевнений, що сьогодні ми відкрили перше представництво нашої консалтингової компанії «East West Mentor», яка буде справжнім мостом дружби і співпраці між Україною і Угорщиною».

У свою чергу підтримку та відкритість у подальшій співпраці надали всі присутні на офіційному відкритті і домовились наступну зустріч , але більш відкриту і масштабнішу за участі представників бізнесу, влади, дипломатії обох країн провести в Угорщині.

Вже цього тижня компанія розпочала свою діяльність у Києві і всі бажаючі співпрацювати у напрямку бізнес-співпраці чи консалтингу мають можливість звертатись до представника компанії Simon Balazs.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-