Порошкове фарбування дисків - міфи і реальність

Порошкове фарбування дисків - міфи і реальність

Укрінформ

Міфи про порошкове фарбування дисків пов'язані з тим, що ще років 10 років тому в Україні мало хто володів правильною технологією фарбування і відповідним інструментом. Про це розповів керівник з розвитку мережі авто-ательє «Центр Ремонт Дисков» Андрій Тищенко.

«Перший міф - до порошкового покриття прилипає пил і навіть дрібні камінці, адже воно м'яке. Міф виник через те, що перші майстри розжарювали диск в обпалювальній печі і наносили фарбу на розпечений метал. Порошок прихоплює до автомобільного диску, але не запікається. Правильна ж технологія передбачає нанесення порошкової фарби на попередньо знежирену холодну деталь, а потім - її запікання», - сказав А. Тищенко.

Другим міфом, за його словами, є твердження, що після сезонного пробігу порошкова фарба відшаровується, а на дисках з'являється іржа. Виникнення цієї проблеми пов'язано з поганою очисткою дисків перед фарбуванням або з недотриманням температурного режиму.

Третій міф - порошкова фарба буквально відлітає при вигинанні диска або іншої пофарбованої деталі. Це можливо при занадто товстому покритті або використанні неякісної фарби. За правильною технологією її наносять товщиною 55 мк. В результаті диск обволікає тонка плівка, яка витримує вібрацію, удари і деформації.

Підводячи підсумки, можна сказати, що більшість дефектів фарбування, з якими стикаються автовласники сьогодні, є наслідком роботи гаражних умільців або використання дешевих витратних матеріалів. «Щоб уникнути неякісного фарбування потрібно звернутися до професіоналів. Ми даємо 3 роки гарантії на послуги фарбування дисків, так як впевнені в якості витратних матеріалів і професіоналізмі наших співробітників», - резюмував фахівець.

Довідка:

«Центр Ремонт Дисков» - це мережа авто-ательє в Києві по ремонту та фарбування дисків, а також ремонту шин.

Ознайомитися з переліком послуг компанії можна на сайті http://remontdiskov.center/pokraska-diskov/, а отримати їх в одному з ательє: вул. Оранжерейна 1, вул. Довженко 7, вул. Булаховського 3, ріг вул. Чорнобильської та Академіка Єфремова, пр-т. Комарова 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-