Чи варто купувати 4К телевізор у 2018 році?

Чи варто купувати 4К телевізор у 2018 році?

Укрінформ

Яка «вага» (розмір) фільму в форматі 4K? Який контент підійде для транслювання на Ultra HD-моніторі? Чи можна переглядати телепередачі в Full HD? Це ряд головних питань, які обов'язково виникнуть у Вас при покупці!

Відповіді від фахівців ABV Техніка:

  1. Розмір ТВ-контенту під відтворення на 4K моніторі може становити до 120 Гбайт. Вага тут залежить від бітрейту.
  2. Відеоматеріали можуть бути відтворені з зовнішніх накопичувачів (флешка, наприклад). Контент також може черпатися з онлайн-сервісів потокового відео Netflix або Amazon.
  3. Навіть якщо Ви вирішите подивитися телепередачу на Full HD якості, якість буде на порядок, на кілька порядків краще!

Ще одна перевага технології 4K: телевізори такого типу продемонструють кращу якість зображення при перегляді фотографій! Пояснюється ця перевага тим, що сучасний фотоапарати роблять знімки з роздільною здатністю вище, ніж Full HD!

Чи є сенс купувати 4K телевізор в 2018 - думки експертів АБВ

Роздільна здатність такого формату в найближчі роки повністю витіснить інші - за 4K-зображенням майбутнє! Переваги моделей телевізорів з Ultra HD-монітором станом на 2018 рік:

  • Фізична доступність - купувати даного виду пристрою пропонується десятками спеціалізованих маркетів у великому асортименті.
  • Вартість ТВ-апаратів в 2018 збалансувалася. Тепер розглянуті телевізори доступні вже від 10 тисяч грн. (Згідно прайсу магазину АБВ).
  • Поширення відповідного за якістю контенту. У 2018 відео 4K у величезной кількості запропоновано для веб-серферів на спеціальних порталах, подібних YouTube!

4K телевізор здатний створити вражаючу картинку: ідеальну по чіткості, яскравості і контрастності із самої щедрою палітрою кольорів! Який в ньому сенс? - відповідь очевидна! Єдина умова для найбільш комфортного перегляду: купувати слід моделі з діагональним розміром не менше 55 дюймів!

Детальніше про 4K телевізорів проконсультують менеджери АБВ: (067)6344-010, (063)8876-220 или (050)0755-597.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-