Модні чоловічі стрижки – як залишатися в тренді влітку 2018 року

Модні чоловічі стрижки – як залишатися в тренді влітку 2018 року

Укрінформ

Ви вже вирішили, що скажете барберу, коли сядете в крісло? Слова "як зазвичай" можете навіть не згадувати. Хороші заклади з'являються в наших містах як гриби після дощу. Все більше чоловіків дбають про свій стиль. Якщо ви перестанете стежити за модою, дуже швидко відстанете від інших. Але не переживайте, ми вже все для вас зробили – заглянули в найзнаменитіші барбершопи Нью-Йорка і Лос-Анджелеса і відібрали найтрендовіші і модні чоловічі стрижки.

Текстурований верх, голі скроні

Кроп або "врожай", якщо перекладати з англійської дослівно, був у моді ще в минулому році. Але його частіше вибирали самі барбери, а не їх клієнти. Серед широкого загалу рідко знаходилися сміливі і рішучі хлопці, які покірно погоджувалися на цю стрижку. Ну, значить, в поточному році потрібно набратися сміливості. Або випити ще один стаканчик віскі перед тим, як майстер накине на вас свою пелерину. Все тому, що "врожай" – головний тренд цього літа. Якщо ви стежите за світськими хроніками чи часто дивитеся ток-шоу, то зверніть увагу, як все частіше молоді та знамениті чоловіки будуть приходити з голеними скронями і пишною шевелюрою на самій маківці.

Кому підійде ця стрижка. Якщо ви – володар густого, міцного, швидкозростаючого волосся, то кроп – ваш вибір. Підійде музичним продюсерам, главам відділів продажів і міноритарним акціонерам транснаціональних корпорацій. Взагалі, якщо ваша робота хоч трохи пов'язана з високим мистецтвом (наприклад, ви керуєте вантажівкою з яскравою рекламою або володієте нічним клубом), то крутіться як хочете, а стригтися потрібно тільки під "кроп". Якщо ні, то краще купіть собі спортивний автомобіль з п'ятилітровим мотором і механічною коробкою, запишіться на стрибки з парашутом або в Іноземний легіон. Можна навіть почати ходити з самурайським мечем за поясом, для підвищення рівня брутальності. Але "врожай" краще не

робити.

Buzz cut

Щоб зробити цю стрижку, майстер повинен:

·      Мати прямі руки

·      Мати машинку професійного рівня з великим набором насадок

·      Подивитися багато фільмів про війну.

Ні, це не "перукар дядько Толік підстрижи мене під нулик". І не класична армійська зачіска. Зверху залишається більше волосся, до практично лисих боків створюється плавний, навіть не так, дуже плавний спуск. Так, модні короткі чоловічі стрижки – це вершина перукарського мистецтва. Тут барбер працює, як сапер, без права на помилку. Найменша помарка, навіть на півсантиметра, і все, можна голити голову повністю. Buzz cut вже не вийде. Але якщо майстер постарається, збудеться мрія кожного чоловіка – стрижка, досить коротка, щоб не приділяти півдня укладці волосся. І досить стильна, щоб дівчата закатували очі від одного його погляду.

Кому підійде ця стрижка. А ось тут можуть починати святкувати володарі рідкого або ламкого волосся. І не важливо, блондини вони або брюнети. У житті щастить кожному, головне, розпізнати удачу здалеку, міцно вчепитися в її бюст і більше не відпускати. Відмінно піде членам рад директорів великих банків, командирам механізованих бригад (молоді лейтенанти на вас рівнятися), льотчикам, рознощикам, автомеханікам і главам політичних партій правого спрямування. Одним словом, якщо ваша робота пов'язана з ризиком, потім, кров'ю, фінансовими кризами і виходом нових продуктових лінійок, то діватися нікуди. Потрібно стригтися під Buzz cut. І нехай всі заздрять.

Голі скроні, довгий або дуже довгий верх, піднятий чуб

Колись так стригся тільки Девід Бекхем, коли він ще грав за Червоних Дияволів, другий син Лорда Честерфілда і власник барбершопа на П'ятій авеню. У цьому році ви побачите пишні зачіски, з піднятою вгору шевелюрою всюди. У модників в цьому році не стоїть питання про те, яку стрижку вибрати. Їх хвилює тільки одне – наскільки довгим залишати чуб. Будемо чесні – є два варіанти. Або барбер піднімає його всього на два пальця, або на цілу долоню. Вирішувати вам, але тут все просто, як в барі. Ви ж ніколи не маєте проблем з тим, скільки джина лити в стакан – на три пальці або відразу на чотири. Так і тут.

Кому підійде ця стрижка. Якщо ви вже давно лякаєте оточуючих бородою, довжина якої трохи більше, ніж у Кентуккійських лісорубів, але трохи менше, ніж у Михайла Грушевського під час вступу його на посаду президента, то ця стрижка – ваш вибір. Причому однозначний. Адже навколишні вже звикли до вашої бороди і намагаються її не помічати. Потрібно їх трохи розворушити, надати своєму стилю тонкі деталі, які роблять його досконалим. Ну і так, всі біткойн-ентузіасти, блокчейн-євангелісти та інші ділки фінтеху будуть стригтися саме так. Так само як і молоді сантехніки (які приходять до ваших дружин полагодити кран, коли вас немає вдома), ведучі телешоу, шеф-кухарі з Макдональдсів і дорогих ресторанів, викладачі цивільного права на юридичних факультетах і начальники обласних податкових.

Будьте в тренді, стрижіться модно і ніколи не сумуйте!

Джерело: Retro Barbershop – чоловічий барбершоп в Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-