Онлайн кредити за 10 хвилин

Онлайн кредити за 10 хвилин

PR
Укрінформ

Для оформлення миттєвого онлайн кредиту потрібно не так багато: заповнити анкету на порталі сервісу kachay.com.ua, потім вказати паспортні дані та ідентифікаційний код. Заповнення форми займе не більше 10 хвилин. Сума, яку можна отримати, варіюється від 500 до 5000 гривень. Максимальна сума першого кредиту - 2000 грн. Відсоткова ставка становитиме 0,01%.

Основні вимоги для отримання онлайн кредиту

  1. Наявність карти Visa або MasterCard будь-якого українського банку.

  2. Вік потенційного клієнта не повинен бути менше 18 років.

  3. Наявність паспортних даних та ІПН обов'язково.

  4. Вказувати адресу електронної скриньки і номер мобільного телефону.

Покрокова інструкція по отриманню кредиту

  1. Вибір суми і терміну погашення. Якщо Ви користуєтеся порталом вже не вперше - термін видачі грошей складе не більше 5 хвилин.

  2. Оформлення заявки. Вказавши всі перераховані вище дані, на Ваш телефон або електронну пошту надійде повідомлення з рішенням про видачу позички.

Верифікація особистої банківської карти. Вона проводиться для ідентифікації особи власника картки. На зазначеній в заявці карті буде заблокована будь-яка сума до 1 грн. Точну суму потрібно буде вказати на спеціальній формі. Скориставшись одним із таких способів, можна дізнатися цифру заблокованої суми (Блокування буде знята автоматично).

  • через смс-банкінг;

  • дізнатися суму останньої транзакції, зателефонувавши за вказаним на картці номером телефону;

  • скориставшись Інтернет-банкінгом.

  • Прийняття рішення. Якщо ідентифікація особистості пройшла успішно - кредит буде виданий. Надалі, рішення про видачу грошей буде відбуватися автоматично.

  • Прийняти умови Кредитного договору. Перед тим, як поставити галочку і дати згоду на видачу копії договору, потрібно прочитати його умови і умови Паспорти споживчого кредиту. Якщо вимоги Вас влаштовують - підписуйте договір. Зробити це можна шляхом копіювання своєї електронного підпису.

  • Отримання кредитних коштів. Коли Договір буде підписаний - гроші на карту надійдуть автоматично. Кошти зараховуються від декількох хвилин до 3 робочих днів. Все залежить від банку-емітента.

Варто відзначити, що кредит онлайн - це грошова позика, головна умова якої - повернення грошей з відсотками. Виплатити кошти потрібно одним платежем в кінці терміну, який передбачений Договором. Подивитися суму для повернення можна в Особистому кабінеті на сайті. Якщо виплатити всю суму не виходить - можна оплатити тільки відсотки, а термін дії позики пролонгувати.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-