Позика онлайн на карту від мікрофінансової компанії AlexCredit

Позика онлайн на карту від мікрофінансової компанії AlexCredit

Укрінформ

Просто зараз потрібні гроші до зарплати? Немає часу відкладати на нову пральну машинку? Бракує коштів оплатити навчання? Ми готові взяти ваші проблеми на себе.

Гроші можуть знадобитися терміново – і чомусь саме тоді, коли їх не вистачає. Побутова техніка, що раптово вийшла з ладу, вимагає негайного ремонту або заміни. Витрати на освіту теж чекати не будуть. Що вже говорити про зовсім неприємні ситуації, коли кошти необхідні на оплату медичних послуг і препаратів. Якими б не були ваші потреби, важливо пам'ятати: з будь-якої ситуації є чудовий вихід. Якщо вам терміново знадобилися гроші – звертайтеся в компанію Alex Credit і оформляйте моментальній онлайн-кредит.

Позика онлайн від AlexCredit: переваги кредитування

Не будемо забігати вперед і спробуємо розібратися: що таке експрес-займ на карту? Уявіть собі стандартну ситуацію отримання кредиту в звичайному банку. Менеджер називає список документів, які вам належить зібрати в найрізноманітніших інстанціях, від страхової компанії до ЖЕКу. До них обов'язково додається довідка про доходи з місця роботи. Але ви не можете просто принести ці документи: з вами має прийти поручитель, який повинен бути готовий взяти на себе частину ваших зобов'язань з майбутнього кредиту і підписати ваш договір з банком. Крім того, з вас вимагатимуть контактні дані ваших родичів, щоб в разі прострочення тероризувати їх дзвінками.

Представили? Так ось, займ онлайн від Alex Credit – це заміна всіх перерахованих вище незручностей індивідуальними комфортними умовами. А саме:

- ви економите масу часу на зборі довідок і документів – вони не потрібні. Все, що вам знадобиться, у вас завжди під рукою – це паспорт, ІПН і мобільний телефон;

- ви оформляєте кредит, коли вам зручно і де вам зручно – вдома у затишному кріслі або під час прогулянки в парку;

- вся процедура займає лічені хвилини, а після підтвердження вашої заявки гроші надходять на карту моментально.

Таким чином, отримати позику на карту – питання декількох хвилин. При цьому вам не потрібно навіть виходити з дому: після отримання кредиту ви також отримуєте доступ до свого особистого кабінету, де можете відстежувати всі рухи ваших коштів: скільки вже виплачено, скільки залишилося виплатити, які відсотки нараховані. Тут же ви можете погасити ваш кредит будь-якою картою українського банку.

Мікрокредитування в Alex Credit

Компанія Alex Credit забезпечує комфорт своїх клієнтів, тому оформлення і отримання кредиту проходить швидко і з максимальними зручностями для клієнта. Крім того, ми готові надати послуги тим соціальним групам, які позбавлені можливості кредитування в банківських установах – наприклад, службовцям з невисоким доходом, яким знадобилися кошти до зарплати, студентам і пенсіонерам. Кожен громадянин України, який досяг 18 років, може оформити заявку без довідки про доходи і миттєво отримати кредит на банківську карту.

Для цього потрібно зайти на сайт компанії Alex Credit і заповнити форму заявки. Всі запити обробляє автоматизована система, тому відповідь про статус вашої заявки ви отримаєте вже через кілька секунд. Ще кілька хвилин буде потрібно для підтвердження кредиту, і після цього гроші перераховуються на вашу банківську карту.

А тепер найприємніше: якщо ви вперше звертаєтеся в Alex Credit, то перший займ на 30 днів ви отримаєте практично безкоштовно – всього лише під 0,01%. Більш того, після своєчасного погашення кредиту ви автоматично стаєте учасником програми лояльності і користуєтеся знижками для постійних клієнтів. При цьому розмір знижки і термін кредитування збільшується після кожного погашеного кредиту.

Компанія Alex Credit надасть кредит в Києві, а також в інших містах по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-