Чому популярні шини Kumho

Чому популярні шини Kumho

Укрінформ

Корейська компанія почала свою діяльність з виробництва гуми в 1953 році. До 1991 року бренд увійшов в десятку найпопулярніших світових виробників гуми. Регулярні інновації, розробки та інвестиції в дослідницький процес допомагають утримувати позиції лідера в умовах постійної конкуренції.

Виробник Kumho має власні заводи в Кореї, Китаї, В'єтнамі та Індонезії. Щорічно з конвеєрів сходить 40 мільйонів покришок, які поставляються до 130 країн. Азіатський виробник взуває найрізноманітніші транспортні засоби, серед яких:

  • легкові автомобілі і позашляховики;
  • мікроавтобуси і легкі вантажівки;
  • автобуси і вантажівки;
  • промислова й сільськогосподарська техніка;
  • літаки і вертольоти.

Крім того, продукція компанії — регулярний учасник і призер змагань Формули-1. Вся гума Kumho демонструє спортивний характер і високі показники безпеки, тому користується попитом у власників гоночними і спортивними автомобілями.

Асортимент компанії налічує сотні моделей, які виконані в літньому, зимовому і всесезонному варіанті. Літні покришки відрізняються гідними показниками швидкості, грамотно спроектованою системою дренажу. Зимова гума — багатокомпонентним складом гумової суміші, великою кількістю ламелей.

Літня гума Kumho

Серед літніх шин особливою популярністю користуються моделі, призначені для використання на легкових автомобілях і позашляховиках.

Літня модель Ecowing ES01 KH27 розроблена під широкий спектр легкових автомобілів і випускається в 13-17 посадочних діаметрах. Доступна вартість, гідні показники керованості і безпеки зробили модель лідером літнього сезону 2018 року. Продукт отримав оригінальний асиметричний дизайн, який включає три поздовжніх дренажних канали та безліч поперечних канавок.

Зимові шини Кумхо

Зимова модель WinterCraft Suv Ice WS31 була розроблена в 2017 році для автомобілів класу SUV. Продукт випускається з можливістю додаткового шипування або з уже встановленими на заводі сталевими шипами проти ковзання.

Агресивний спрямований дизайн забезпечує моментальне відведення опадів за межі руху автомобіля, а шипи дозволяють скорочувати до 30% довжину гальмівного шляху на вкатаному снігу або на льоду. Характерними особливостями продукту вважається легка стабільна керованість, розширена контактна зона і дивовижна міцність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-