Рідкі шпалери – сучасний оздоблювальний матеріал для дизайну стін

Рідкі шпалери – сучасний оздоблювальний матеріал для дизайну стін

Укрінформ

Внутрішнє оздоблення стін багато значить для формування кінцевого дизайну інтер’єра. Існує багато оздоблювальних матеріалів: дешевих та дорогих, складних для монтажу та таких, що під силу навіть новачку. Одними з найпростіших у нанесенні є рідкі шпалери. Не плутати з традиційними шпалерами! Цей тип оздоблення більше схожий на декоративну шпаклівку, але його укладання набагато простіше. «Шпалери» підходять для стін житлових та офісних приміщень.

Інноваційний та легкий спосіб фінішного покриття стін

Рідкі шпалери – це суха суміш, розфасована у 1-1,5 кг пакунки. До складу порошкової суміші входить бавовна, целюлоза, шовкові нитки, акрил, скліюча речовина та мінерали. Перед роботою суміш за інструкцією розбавляють водою і усе – розчин готовий. Будь-який користувач впорається з оздобленням стін рідкими шпалерами. Вже за 20 хвилин «праці» з’являються усі навички, необхідні для правильного покриття розчином. Для нанесення матеріалу знадобиться звичайний полутер з пластику чи оргскла.

При розчиненні водою з порошку отримують розчин, який потрібно нанести на стіни рівномірним декілька міліметровим шаром. В результаті вийде рельєфна чи шовковиста площина стіни (це залежить від обраного типу шпалер). Рідкі шпалери особливо зручні тому, що не потрібно підбирати малюнок. З цією проблемою стикаються, наприклад, наклеюючи звичайні шпалери чи укладаючи плитку . Рідкі шпалери створюють еластичне покриття, яким легко заповнювати поверхні різної складності (виступи, кути).

У випадку пошкодження частини ділянки з нанесеними шпалерами ремонт проводиться за декілька хвилин. Частину поверхні зволожують водою на 5 хвилин, потім дефектні шпалери знімають, а на їхнє місце наносять нову сполуку. Причому новий шар не буде відрізнятись відтінком, текстурою, вся стіна буде виглядати як цільне полотно. Купити рідкі шпалери «Стильтм» можно у фірмовому інтернет - магазині, ціна коливаеться від 90 грн/кг до 200 грн/кг

У чому переваги рідких шпалер?

За допомогою рідких шпалер можна швидко та недорого змінити інтер’єр. Компанія «Стильтм» пропонує більше ніж 230 стилістичних рішень.

Особливості рідких шпалер від «Стильтм»:

  1. Простота підготовчих робіт, зручність приготування суміші.

  2. Стіни під покриттям «дихають», перешкоджаючи появі грибку та вогкості.

  3. Маскування шорсткостей, мікротріщин.

  4. Монолітна поверхня, без швів.

  5. Паропроникність.

  6. Нетоксичність.

  7. Гарні звуко- та теплоізоляційні характеристики.

  8. Легкість виправлення дефектів, пошкоджених частин покриття.

  9. Простота нанесення.

  10. Еластичність поверхні.

  11. Оригінальна фактурність.

  12. Відбиття пилу, стіни не потребують особливого догляду.

Рідкі шпалери відносять до текстильного покриття різноманітних поверхонь. Це не завжди стіни, шпалери чудово укладаються на підлогу, стелю, арочні отвори. Шовкові нитки у складі суміші дають ефект м’якого тканинного покриття, неначе на стіну натягнули шовкове полотно. Кімната, загорнута у шовкову гладь, стає дійсно затишною.

Інформація надана http://gidkie-oboi.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-