Як подбати про комфорт вдома вже сьогодні

Як подбати про комфорт вдома вже сьогодні

Укрінформ

Кажуть, не місце красить людину, а людина місце. Аналогічно, затишок– справа рук мешканців. Але є речі, без яких дім теплим не буде, як-от без газу.

Індивідуальне опалення квартири та гаряче водопостачання, приготування їжі – сьогодні ці зручності неможливі без газопостачання, тому важливо вчасно сплатити рахунок за блакитне паливо, зокрема, зробити це можна на сайті easypay.ua оплата послуг Львівгаз. Хоча на ринку з’являються альтернативні технології, такі як електричні теплі підлоги, кухонні електроплити тощо, постачання газу є незамінною енергетичною послугою. А тому варто подбати про те, щоб постачання газу було неперевним, безпечним й вигідним. Як цього досягти, розповімо далі.

Своєчасність платежів– запорука добробуту

Правило просте й ефективне: якщо платити за послуги компанії Львівгаз регулярно, у вас не виникне проблем із боргами та відключеннями. Часто сума до сплати щомісяця варіюється, особливо протягом опалювального періоду. Заборговуючи кошти за газ протягом кількох місяців, рахунок може неочікувано й суттєво вирости. Більше того, доведеться сплатити ще й штраф. Щоб не довелося платити двічі, користуйтеся системою інтернет-платежів Easypay.

Мислимо стратегічно

Скористатися послугою, заплатити за спожитий об’єм – здавалося б, що може бути простішим? Однак все дещо цікавіше. Фактично, ви розраховуєтеся не лише за спалені кубометри, а й забезпечуєте роботою сотні працівників Львігазу, фінансуєте технічне обслуговування газорозподільчних мереж. Загалом, ви допомагаєте підтримувати всю систему газопостачання у робочому й безпечному стані. Користуючись онлайн сервісом платежів компанії EasyPay, не забувайте про те, що саме від вашої відповідальності залежить, чи будуть тепло й затишок в оселі безпечними протягом багатьох років.

Як тратити заощаджуючи

Витрати на газ відчутно впливають на сімейний бюджет. Й уміння заощаджувати на кубометрах цінного палива неабияк допоможе зберегти трохи коштів на інші потреби.

Здійснюючи платежі за газ на сайті EasyPay, ви маєте хорошу можливість зекономити, оскільки:

  • Це швидко, не потрібно йти в банк, стояти в черзі.
  • Це зручно, оскільки сайт EasyPay простий у користуванні.
  • Це вигідно, адже ви заощаджуєте на комісії.

А головне, платежі в інтернеті за допомогою сайту EasyPay дозволяють вести облік витрат без купи паперових квитанцій, тому планувати й оптимізувати витрати стало легше.                                                        

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-