“Моршинська” презентує: ­мінеральна вода-спрей

“Моршинська” презентує: ­мінеральна вода-спрей

Укрінформ

Цієї весни ТМ «Моршинська» виходить за рамки своєї категорії та презентує ринку кардинально новий інноваційний продукт – «Моршинська» мінеральна вода-спрей», даруючи українкам не лише внутрішнє, а й зовнішнє природне зволоження для краси та збереження молодості.

Спрей на основі мінеральної води - незамінний засіб для щоденного догляду за шкірою створений спеціально для українських жінок, які стежать за собою, піклуються про себе і хочуть прекрасно виглядати. Активні, енергійні, ділові - вони можуть мати щільний робочий графік, чи навпаки, достатньо часу для турботи про себе. Та всіх їх об'єднує одне – прагнення бути красивими, почуватися впевнено та комфортно, підтримуючи природну зволоженість шкіри. «Моршинська» мінеральна вода-спрей» швидко і легко, “на ходу” поверне відчуття свіжості і підтримає водний баланс шкіри – надійний партнер вашої краси та молодості 365 днів на рік, 7 днів на тиждень, 24 години на добу.

Новий продукт буде представлений у трьох зручних форматах 250 мл, 150 мл та 50 мл –тому дозволить миттєво освіжити, зволожити шкіру та підтримати необхідний гідробаланс в будь-якій ситуації – у подорожі, на роботі, вдома чи на прогулянці.

Генеральний директор IDS Borjomi Ukraine Марко Ткачук:

«Моршинська» мінеральна вода-спрей» – це для нас абсолютно унікальний досвід, коли природний продукт для внутрішнього споживання переходить у зовсім нову для себе категорію засобів для догляду за собою та переформовується у засіб для зовнішнього використання. Ми вперше представлені на території краси. Компанія доклала максимум зусиль для того, щоб презентувати цей інноваційний продукт українським жінкам саме на початку весни, щоб підкреслити їх природну красу та допомогти зберегти молодість та свіжість і ми сподіваємось, що спрей назавжди поселиться у кожній жіночій сумочці”. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-