Збірка та монтаж електрощитового обладнання

Збірка та монтаж електрощитового обладнання

Укрінформ

Збірка та монтаж електрощитового обладнання являють собою цілий комплекс робіт, для виконання яких необхідна високоякісна електротехнічна апаратура, а також праця кваліфікованих досвідчених електромонтажників.

Монтаж електрощита

Електрощит конструктивно являє собою спеціальну шафу з різними роз'ємами і додатковими секціями, в яких розміщується та чи інша електроапаратура і трансформатор струму. У разі необхідності обладнання можна комбінувати, створивши єдину конструкцію.                 

Здійснювати збірку електрощитового обладнання можуть тільки професійні електромонтажники, що володіють відповідними посвідченнями.

Фахівці Voltline — це досвідчені електромонтажники, що регулярно проходять курси підвищення кваліфікації. Вони займаються складанням найрізноманітніших типів електрощитового обладнання. До найпопулярніших відносять:

  • електрощит-ПКУ;
  • розподільний щит;
  • система освітлення (забезпечує захист електромережі від замикання і перевантажень);
  • система АВР (забезпечує під'єднання до резервного джерела живлення при виникненні неполадок в мережі);
  • автоматика щитка (для управління різними механізмами: насосами, клапанами і т. д.);
  • система управління (гарантує безперебійну подачу електроенергії на приймач і надійний захист від замикань).

Компанія Voltline є офіційним дистриб'ютором високоякісної електротехнічної продукції торгової марки АВВ. Це дозволяє з легкістю справлятися зі зборкою та монтажем електрощитків різного призначення, починаючи від низьковольтних відносно простих моделей і закінчуючи конструктивно складними розподільними електрошафами, розрахованими на високу та середню напругу.

Переваги професійної збірки та монтажу електрощитів

Замовляючи електрощитове обладнання у професіоналів, можна не турбуватися про його функціональність, надійність та післягарантійне обслуговування, адже при його розробці використовуються високоякісні комплектуючі.

Компанія Voltline пропонує як уже готові рішення, готові до монтажу й використання, так і розробку варіантів за індивідуальними проектами. Це дозволяє підібрати оптимальний варіант в залежності від специфіки підприємства.

Замовити розробку проекту по електрощитовому обладнанню можна на сайті Voltline https://voltline.ua/schitovoe_oborudovanie.html.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-