Топ-5 додатків для macOS

Топ-5 додатків для macOS

Укрінформ

Рейтинг найпопулярніших додатків від користувачів MacBook.

При покупці MacBook користувач занурюється в пошуки відповідного софта, як для комфорту, так і для конкретних завдань, витрачаючи при цьому багато часу.

Щоб заощадити ваш час, Bigmag.ua провів опитування серед власників макбуків, щоб визначити найпопулярніші і затребувані програми. Серед розмаїття варіантів були відібрані і детально розглянуті 5 найпопулярніших.

1.Clean My Mac 3 — кращий додаток для очищення системи від різного сміття не тільки встановлених програм, але і непотрібних системних файлів. Додаток очищає і оптимізує пам'ять, звільняючи гігабайти простору. Інтерфейс зручний і зрозумілий абсолютно будь-якому користувачеві, що дозволяє очищати як вручну, так і «Розумним очищенням», яке в кілька кліків повністю позбудеться від сміття.

2. Bartender — незамінний додаток для цінителів вільного простору. Bartender допомагає налаштувати відображення іконок в рядку меню, яких з установкою різних програм і додатків стає велика кількість. Додаток дозволяє приховувати або окремо ховати іконки, звільняючи тим самим рядок меню.

3. Spark — поштовий клієнт, який завдяки своєму простому й мінімалістичному дизайну та набору важливих функцій заощадить багато вашого часу на перегляд пошти, об'єднавши всі поштові скриньки в одну і сортуючи їх за типом важливості, що позбавить вас безлічі рутинних дій.

4. Alfred 2 — додаток, що дозволяє спростити процеси пошуку та автоматизувати різні процеси в роботі з макбуком. Головною особливістю цього додатка є економія часу. Ви можете налаштовувати комбінації гарячих клавіш під будь-яку дію, зокрема відкриття певної сторінки в браузері або запуск потрібного додатку.

5. Adguard — утиліта блокує рекламу. Відмінною особливістю є те, що утиліта не обмежується тільки браузером, а поширюється також на додатки, захищаючи вас від банерної, контекстної і відеореклами.

Завдяки великій кількості різних додатків оптимізувати макбук під свої потреби може навіть найвибагливіший користувач. Якщо ви ще не купили макбук або шукаєте відповідний магазин, то придбати по його за вигідними цінами ви можете тут.

           

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-