Якісний ремонт швейцарських годинників в найкоротший термін — чи реально це? Так!

Якісний ремонт швейцарських годинників в найкоротший термін — чи реально це? Так!

Укрінформ

Ви власник шикарного дорогого годинника, який вийшов з ладу? Ви не знаєте, яку майстерню вибрати для його ремонту? Тоді ви потрапили за адресою! Ми знаємо найнадійніший сервісний центр, годинникарі якого повернуть ваш швейцарський аксесуар до життя.

 Компанія Firstservice — це широкопрофільний сервісний центр із кваліфікованими майстрами, котрий уже багато років займається ремонтом найскладніших і дорогих швейцарських годинників. В арсеналі майстерні — виключно високотехнологічне обладнання та інноваційні методи ремонту годинникових механізмів. Кожен годинникар у сервісі — це сертифікований, навчений фахівець з багаторічним досвідом роботи та широкими знаннями в області швейцарських годинників і їх влаштування.

Які поломки найбільш часто трапляються зі швейцарським годинником і як їх лагодять?

Оскільки швейцарський годинник — це синонім якості і бездоганної роботи механізму, в сервісний центр Firstservice найчастіше звертаються власники, чиї аксесуари вийшли з ладу через неправильне поводження з ними. Неточний час, неможливість завести годинник, похитування стрілок і навіть повна відсутність ходу годинника: причиною всього цього є пил, волога і механічні пошкодження.

 Компанія Firstservice пропонує наступні послуги по сервісному обслуговуванню швейцарських годинників:

  • діагностика несправностей з використанням ультразвукових методів дослідження;
  • репассаж кварцевих і механічних годинників;
  • дослідження герметичності годин;
  • ремонт найскладніших годинникових механізмів зі спліт-хронографом, вічним і місячним календарем, репетиром і турбійоном;
  • реставраційні роботи;
  • заміна стекол і ремінця;
  • регулювання розміру браслета.

Навіщо потрібен репассаж і чому його так важливо проводити регулярно?

Особливу увагу майстри сервісного центру Firstservice приділяють репассажу. Репассаж — це профілактичний огляд годинника, в ході виконання якого з годинникового механізму видаляється пил і волога, очищаються і змащуються спеціальним маслом деталі. Репассаж допомагає продовжити життя наручного аксесуара і запобігти його поломці. Також у ході таких профілактичних оглядів можна виявити несправність на ранніх стадіях, до остаточного виходу годинника з ладу.

Якщо ви хочете провести ремонт швейцарських годинників в компанії Firstservice, філії якої є практично в кожному районі Києва, на сайті можна отримати безкоштовну консультацію фахівця онлайн. Сервісний центр Firstservice — запорука справної роботи всіх швейцарських годинників!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-