Як правильно торгувати золотом на ринку Форекс?

Як правильно торгувати золотом на ринку Форекс?

Укрінформ

Золото — один із найпопулярніших і надзвичайно привабливих інвестиційних інструментів.

Золото — один із найпопулярніших і надзвичайно привабливих інвестиційних інструментів. Нині є чимало торгових стратегій, що передбачають торгівлю не валютою, а дорогоцінними металами. На жаль, не всі трейдери домагаються успіху в торгівлі золотом, оскільки не враховують особливості роботи з цим інвестиційним інструментом.

Звичайно, є універсальні стратегії, які підходять для торгівлі різними інструментами: облігаціями, валютами, сріблом, золотом і так далі. У той же час є і моностратегіі, які пристосовані саме для торгівлі золотом. Фахівці говорять про те, що саме пристосовані для торгівлі золотом стратегії є найбільш ефективними, як для новачків, так і для досвідчених трейдерів на ринку forex.

Однією з найбільш відомих торгових стратегій для золота є стратегія Golden Boy. У цій стратегії великого значення не мають тимчасові інтервали або так звані таймфрейми. Дана торгова система передбачає внутрішньоденний трейдинг.

Використовуючи графік Ренк, можна з більшою ймовірністю визначити тренд, оскільки цей графік не враховує часовий чинник, який використовується на звичайному графіку XAU / USD. Якщо на звичайному графіку свічка змінюється, виходячи з певного проміжку часу, то у цьому випадку свічка буде виявлятися незалежно від того, зростає чи падає показник ціни протягом потрібного періоду часу. Графік Ренко не покаже ніякої свічки, якщо руху ціни не було. Якщо ж ринок відрізняється інтенсивним рухом ціни, то він покаже велику кількість свічок. До речі, кількість свічок на графіку можна змінювати, для цього є відповідні налаштування. Внутрішньоденна торгівля в середині золотом буде набагато успішніше, якщо належним чином використовувати цей графік.

Та ж стратегія Golden Boy і деякі інші внутрішньоденні універсальні і спеціальні стратегії для торгівлі золотом побудовані на нестандартних індикаторах, які можуть бути не включені в стандартний набір торгового терміналу.

Як при торгівлі валютними парами, так і при торгівлі золотом необхідно підібрати торгову стратегію під свої можливості і цілі. Пам'ятайте про те, що стратегія, яку ви або хтось інший використовував при торгівлі валютними парами, може виявитися неефективною при торгівлі золотом. Крім цього, трейдер повинен враховувати при фундаментальному аналізі новини, які зачіпають золотодобувну промисловість і все, що пов'язано з цим благородним металом в цілому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-