Лічильники валют і детектори банкнот: особливості вибору правильної моделі

Лічильники валют і детектори банкнот: особливості вибору правильної моделі

Укрінформ
Лічильники валют і детектори банкнот: особливості вибору правильної моделі
В даній статті ми розглянемо основні особливості вибору лічильної машинки для грошей і детектора валют.

Лічильники і детектори валют — помічник у роботі будь-якого офісу. Це захист від фальшивих купюр.

З ростом обсягів готівки банкнот ув обігу зростає також вірогідність попадання фальшивок будь-якій людині. Для того, щоб убезпечити себе від подібних ситуацій, варто купити лічильник валют і детектор банкнот. Почасти в лічильниках банкнот реалізована перевірка на фальшиві купюри, що дає можливість перераховувати банкноти з одночасною перевіркою на справжність.

Для того, щоб підібрати правильний варіант грошово-лічильної машинки, варто звертати увагу на деякі основні особливості даних пристроїв. Розглянемо їх детальніше:
  1. Наявність перевірки на фальшиві купюри. Важливий параметр, який впливає на ймовірність попадання фальшивої купюри користувачеві. Існують моделі з одним видом перевірки — ультрафіолетовою детекцією (наприклад, модель PRO 40U Neo) або ж лічильники валют з численними видами перевірки на фальшивки (як, наприклад, в моделі преміум рівня BCASH 6500T) — ультрафіолетова, магнітна детекції, детекція на металізовану стрічку, за щільністю і розміром. Наявність даних параметрів дасть можливість виявити фальшиву банкноту в пачці.
  2. Витривалість і невибагливість до стану банкнот. В обороті діють абсолютно різні банкноти — від ідеально нових купюр до сильно зношених, старих або засмальцьованих. Даний фактор видається не дуже істотним, однак грає важливу роль при виборі лічильної машинки для грошей. Моделі зовсім недорогого сегменту (до 3000 грн) дуже чутливі до стану купюр і складні в налаштуванні. Тому для офісних завдань найкраще розглядати купюрорахувальні машинки от 3000 грн.
  3. Наявність гарантійного та сервісного обслуговування. Важливий параметр при виборі лічильника банкнот. Наявність сервісу, а також запчастин дає можливість оперативно вирішувати будь-які питання, пов'язані з роботою лічильника валют.

Детектор валют також є важливим атрибутом будь-якої компанії, чия робота пов'язана з готівкою. Крім використання в офісі купити детектор валют є сенс і людям, не пов'язаним з бізнесом. У таких ситуаціях може бути корисний портативний детектор валют (він же кишеньковий або ручний). Найбільш популярними моделі кишенькових детекторів є моделі BCASH Smart, PRO-4P і DoCash Micro.

У разі, якщо ви не знаєте, яку модель лічильника або детектора валют підібрати під вашу задачу — рекомендуємо звернутися в Компанію А-Техно. Досвід роботи з 2006 року в цій сфері дозволяє підібрати відповідне рішення для будь-якого завдання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-