Дитячі електромобілі на акумуляторі або бензині: які бувають і як правильно вибрати

Дитячі електромобілі на акумуляторі або бензині: які бувають і як правильно вибрати

Укрінформ

Якщо хочете подарувати вашій дитині незабутні емоції на все життя — кращого подарунка не знайти. Дитячі електромобілі — це те, що хоче не тільки дитина, вони викликають захват і заздрість навіть у батьків.

В першу чергу важливо зазначити, що електромобілі для дитини поділяють на:

  • Машинки на пульті управління (це моделі для найменших, щоб батьки могли страхувати).
  • Електромобілі на бензині: моделі заправляються бензином. Як правило, це моделі для тих, хто трохи старший, так як можуть розвивати досить пристойну швидкість. Вони найбільше схоже на справжні автомобілі.
  • На акумуляторі. При виборі такої моделі важливо розуміти, що саме потужність акумулятора буде визначати дальність поїздки. Рекомендується відразу купувати додатковий акумулятор.

Важливо пам'ятати, що асортимент зараз величезний. Насправді у вас є можливість вибирати серед більш ніж 500 моделей. Ціновий діапазон варіюється аналогічно «начинці»: від 500 грн до 15 000 грн.

Наприклад, дитячий електромобіль за ціну в 500-700 грн матиме акумулятор на 6 вольт, а максимально рекомендована вага, з яким він може впоратися без проблем — на рівні 20 кг. Тому враховуйте вік вашого малюка, бо під різні вікові групи потрібні моделі з різною вантажопідйомністю. До речі, бувають не тільки одномісні, але і двомісні моделі.

Варто зазначити, що асортимент електромашин для дітей включає в себе всі відомі марки Серед найпопулярніших виділимо:

  • Одні з найпопулярніших — дитячі електромобілі Ford. Вони дуже точно повторюють контури справжніх авто. Можна з легкістю знайти підходящу модель.
  • На другому місці за популярністю — дитячі джипи Hummer, які викликають захват всіх без винятку. Можна знайти не тільки на акумуляторі, але й на бензині.
  • А ось третій бренд — BMW. Найбільш популярна модель — BMW X6. Велика і масивна машина, яка перебуває в прийнятній ціновій категорії. Хоча в каталозі інтернет-магазину можна знайти не тільки джипи, але й спортивні моделі.

Роблячи такий подарунок дитині, необхідно розуміти багато аспектів. Ми рекомендуємо робити поправку не тільки на вік, але і на те, що дитина буде рости. Все-таки при виборі та купівлі електромобіля дитині важливо розуміти, що в найближчому майбутньому малюк підросте і йому захочеться щось більше.

Ми рекомендуємо дотримуватися порад вище, приємних вам покупок!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-