«Центр здорової естетологіі»: швидке омолодження без пластичної хірургії

«Центр здорової естетологіі»: швидке омолодження без пластичної хірургії

Укрінформ

«Центр здорової естетологіі» в Києві — лідер серед косметологічних клінік, який використовує ефективні інноваційні технології по омолодженню й оздоровленню шкіри обличчя і тіла для пацієнтів будь-якого віку і статі. Революційні ін'єкційні технології в боротьбі з передчасним старінням успішно застосовуються сертифікованими фахівцями міжнародного рівня для відновлення здоров'я і молодості шкіри.

Ін'єкційні методики зайняли центральне місце серед сучасних омолоджуючих процедур. Вони допомагають швидко, безболісно, безпечно і без довгої реабілітації повернути шкірі гладкість, сяйво, здоровий і рівний колір. Підшкірне введення препаратів забезпечує високу ефективність процедури в порівнянні з зовнішнім нанесенням косметичних засобів на проблемні зони. Біоревіталізація в Києві проводиться сертифікованими препаратами зарубіжних виробників. На особливу увагу заслуговує плазмоліфтінг в клініці Києва — унікальна технологія омолодження на основі власних клітин крові (тобто без використання препаратів).

Залежно від типу процедури, інтрадермально вводять речовини, що поліпшують процеси обміну і перешкоджають ранньому старінню шкіри: вітаміни, мінерали, гіалуронову кислоту, протизапальні препарати та інші важливі сполуки. Механічне мінімальне травмування шкірних покривів тонкими голками запускає процеси регенерації і забезпечує синтез «молодих» здорових клітин. Ін'єкційні методики забезпечують практично миттєву ефективність: розгладжуються зморшки, знижується гіперпігментація, шкіра стає рівною і сяючою, звужуються пори, нормалізується робота сальних залоз. Таким чином, позитивний результат досягається без втручання пластичного хірурга.

Довідка про компанію

«Центр здорової естетологіі» — це косметологічна клініка високого рівня, що відповідає європейським стандартам, оснащена сучасним обладнанням і використовує для процедур тільки перевірені і якісні препарати. Медичні та косметологічні процедури проводять висококваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи. Центр надає своїм пацієнтам безліч послуг з оздоровлення та омолодження обличчя і тіла: апаратна косметологія, уколи краси, корекція фігури, лазерна епіляція, реабілітаційні процедури та ін.

Контактна інформація

вул. Електриків, 29А

тел.: (044) 299-40-86

сайт: https://esthetology.ua

e-mail: info@esthetology.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-