Стратегії Форекс — як вибрати прибуткову торгову систему

Стратегії Форекс — як вибрати прибуткову торгову систему

Укрінформ

Стратегії Форекс — алгоритми, які допомагають трейдеру вибудовувати порядок дій на біржі.

Стратегії Форекс — алгоритми, які допомагають трейдеру вибудовувати порядок дій на біржі (відкривати / закривати позиції, оформляти відкладені ордери, вмикати та вимикати індикатори). Прибутковість стратегій залежить від психологічного чинника: одна і та ж система в одного трейдера працює, а іншому приносить збиток.

Необхідність торгових стратегій

Управління грошовими активами без системи і торгової дисципліни веде до швидкого банкрутства і краху надій на матеріальну забезпеченість. Форекс для початківців не стане тим майданчиком, де можна збільшити свій капітал, якщо не буде складено план дій. Саме тому практикуючі трейдери використовують в роботі стратегії Форекс. Стратегії необхідно використовувати з наступних причин:

  • Організація роботи базується на попередньому аналізі ринку і моделюванні ситуацій.
  • Стратегії універсальні і гнучкі, підходять для використання на різних біржах — фондова, валютна, інвестиційна.
  • Збільшується частота вигідних угод, виправданий ризик: трейдер може регулювати параметри системи за оновленими котируванням.
  • Торгові системи — це використання на практиці математичного алгоритму, а графіки допомагає вибрати точки входу і виходу з ринку.
  • Стратегії Форекс включають різні параметри трейдингу, відрізняються великою різноманітністю, мають високу економічну ефективність.

Щоб оцінити прибутковість торгової системи, потрібно перевірити стратегію на безкоштовному демонстраційному рахунку торгового терміналу.

Переваги стратегій Форекс:

  • Чітке розуміння роботи, ясність прийняття рішень в конкретних ринкових умовах.
  • Використання ефективного алгоритму, побудованого на принципах технічного і математичного аналізу.
  • Побудова графічних об'єктів (ліній, свічок, кривих, гістограм), що відображають коливання котирувань.
  • Страхування ризику і фіксація прибутку за торговельними операціями завдяки використанню параметрів стоп-лосс і тейк-профіт.

На даний момент в трейдингу можна використовувати більш шестиста перевірених стратегій, які відрізняються високою ефективністю. Важливо розуміти, що одна-дві угоди, укладена за обраною торгової моделі, не дають достовірний результат і ще не гарантують беззбитковість методу. Тому перевіряти й оцінювати торговельні системи слід в демо-режимі. Тоді Форекс торгівля принесе очікуваний прибуток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-