Іменні баскетбольні кросівки — актуальна тенденція спортивної моди

Іменні баскетбольні кросівки — актуальна тенденція спортивної моди

Укрінформ

Тренди спортивної моди сьогодні задають не стільки виробники одягу і взуття, скільки імениті спортсмени. Особливо якщо мова йде про баскетбол.

Власні колекції кросівок на даний момент мають більше двадцяти гравців Національної баскетбольної асоціації (НБА). У їх числі видатні ЛеБрон Джеймс і Кайра Ірвінг, Стеф Каррі і Кевін Дюрент, Джеймс Харден і інші. До речі, баскетбольні кросівки саме цієї п'ятірки визнані найбільш продаваними в поточному році за версією журналу Forbes.

Головними конкурентами американського бренду залишаються баскетбольні кросівки Adidas (https://www.kievsport.com.ua/search/tag/shoes-basketball). Остання колекція німецької компанії, що вийшла в 2017 році, — теж іменна. Crazy Explosive були випущені для висхідної зірки НБА Крістапса Порзінгіса. Перевагою цих кросівок є їх легкість. Це дозволяє гравцеві бути максимально швидким. А відома підошва boost™ забезпечує м'яку амортизацію.

Вибираючи кросівки для баскетболу в kievsport, не забувайте, що не тільки бренд має значення. По-перше, потрібно визначитися з видом підходящого вам взуття. 70% баскетболістів віддають перевагу високим моделям (high). Вони забезпечують максимальну підтримку гомілковостопного суглоба і допомагають уникнути травм.

Низькі (low) баскетбольні кросівки в Україні не користуються великою популярністю у професійних спортсменів, зате чудово підходять для повсякденного носіння і тренувань. Вони вільні — доходять до передньої частини гомілковостопного суглоба — і легкі, що дозволяє гравцеві виступати на межі своїх можливостей.

Жіночі кросівки для баскетболу, як і чоловічі, повинні бути виконані з дихаючих матеріалів і оснащені посиленою задньою частиною для підтримки голеностопа, а також амортизуючою підошвою. Все це гарантує комфортну гру, точність рухів і досягнення високих результатів.  

Знайти потрібні вам баскетбольні кросівки Nike, Jordan's, Adidas, Converse або Reebok можна не виходячи з дому. Останні колекції цих брендів шукайте на сайті kievsport.com.ua. Фото з різних ракурсів і докладні описи товару допоможуть зробити правильний вибір. Щоб купити баскетбольні кросівки, досить вказати вподобану модель і зробити замовлення. Справжні брендові кросівки будуть у вас вже через два тижні. Доставка безкоштовна по території всієї України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-