Найпопулярніші смартфони Samsung Galaxy в Україні

Найпопулярніші смартфони Samsung Galaxy в Україні

Укрінформ

Компанія Samsung займає лідируючі позиції на ринку смартфонів ще з тих пір, як Nokia втратила ринок. На її частку припадає понад 20% всіх смартфонів, що продаються в світі. В Україні її позиції теж сильні, але якщо в світі максимальний попит мають бюджетні та середньокласові моделі, то у нас економні люди купують продукти китайських конкурентів, а у Samsung покупців цікавлять флагмани.

ТОП популярних смартфонів складений на основі даних прайс-агрегатора price.ua, де можна вигідно купити Samsung Galaxy, ознайомитися з відгуками і знайти надійний магазин. Дані базуються на статистиці відвідувань сторінок товарів користувачами. Відвідуваність цінового агрегатора становить кілька мільйонів візитів на місяць, тому його статистичні дані можна вважати репрезентативними.

В добірку включені 5 смартфонів, до яких українські покупці виявляють найбільший інтерес у 2017 році.

5 місце: Samsung Galaxy J7 (2017)

Цей смартфон середнього класу набув популярності завдяки наявності великого і яскравого екрану, тонкого водозахищеного корпусу, хорошої автономності, камери на 13 Мп.

4 місце: Samsung Galaxy J5 (2016)

Цей смартфон 2016 року, але донині популярний. Попит на нього викликаний якісним дисплеєм, гарною камерою, пристойною автономністю і наявністю NFC для безконтактної оплати. Девайс обладнаний знімним акумулятором і має окремий слот для карти пам'яті.

3 місце: Galaxy S7 Edge

Флагман 2016 купують за його дисплей, який зігнутий по краях. Зниження ціни смартфона позитивно вплинуло на його популярність в Україні. Незважаючи на вік, камера і екран S7 Edge залишаються одними з кращих, продуктивність заліза все ще висока, а стильний дизайн радує око.

2 місце: Galaxy J3 (2016)

Це бюджетний смартфон підкорює аудиторію своєю ціною, так як щось дешевше з аналогічними параметрами в іншого виробника не з Китаю знайти досить важко. Девайс оснащений AMOLED екраном з HD дозволом, має якісну оптимізацію енергоспоживання, а його камера на 8 Мп перевершує деяких 13-мегапіксельних суперників.

1 місце: Galaxy S7

Найпопулярнішим смартфоном Samsung в Україні виявився торішній флагман в версії без вигнутого екрана. Його перебування на вершині логічне, так як смартфон істотно втратив в ціні за 1,5 року, але при цьому не став гіршим і все ще зберігає актуальність. Він потужний, у нього є хороший екран, чудова камера, а загальна збалансованість навіть краща, ніж у Galaxy S8.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-