Багатофункціональне обладнання для ресторанів. Що вміє пароконвектомат?

Багатофункціональне обладнання для ресторанів. Що вміє пароконвектомат?

Укрінформ

Готувати кілька гарячих страв одночасно сьогодні може не тільки злагоджений колектив кухарів-професіоналів, а один фахівець за допомогою такої системи як пароконвектомат. Така конвекційна піч забезпечуює теплову обробку до 75% страв в меню типового ресторану європейської кухні.

Сучасне професійне обладнання для ресторанів maresto в значній мірі автоматизовано. Поєднуючи в собі можливості духовки, пароварки, мікрохвильовки і шафи для жаріння, пароконвектомат Unox підтримує цю тенденцію усіма 99 своїми програмами.

Продуктивність і стабільно висока якість страв при дотриманні рецептури — ось за що цінують пароконвекційні печі. Вони забезпечують необхідний температурний режим приготування страви завдяки гарячому повітрю, що нагнітається в камеру. При цьому парове обволікання дозволяє уникнути змішування запахів і різко знижує витрату продуктів. Якщо втрати м'яса в сковороді можуть досягати 50%, то в пароконвектоматі вага м'яса знизиться не більше ніж на 15%.

При цьому в сусідньому боксі в цей же час може доводитися до стадії готовності рибна страва. Головна умова такого суміщення — зіставний температурний режим для готування продуктів.

Втім, пароконвекційна піч «Rational» завдяки програмі LevelControl підкаже, які страви сумісні і можуть готуватися одночасно. 

Саме стільки алгоритмів приготування страв може внести в систему кухар для повної автоматизації теплової обробки страви, яка з моменту поміщення в піч не потребує контролювання температурного впливу, перевертання та інших класичних маніпуляцій. Продукт рівномірно обробляється з усіх боків, що дозволяє зберегти його структуру і забезпечує потрібну консистенцію.

При цьому вивільняються робочі руки і підвищується загальна продуктивність праці персоналу. Таке ресторанне обладнання дозволяє готувати страви зі стабільними смаковими якостями і при цьому знизити витрату енергії на їх приготування за рахунок одночасної теплової обробки і раціональної настройки температури.

Устаткування для кафе чи ресторану може використовувати різні джерела енергії для приготування гарячих страв. Це дозволяє вибрати оптимальне обладнання для ресторану з урахуванням вже збудованої системи енергозабезпечення та компонування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-