3PL-оператор УВК ставить сервіс доставки на потік

3PL-оператор УВК ставить сервіс доставки на потік

Укрінформ

Компанія УВК створює умови для активного залучення клієнтів в сегменті «fulfillment». Останні зміни в системі IT-додатках компанії повинні підвищити зручність роботи для замовників, які віддають на аутсорсинг компанії всю логістику товарних потоків.

Послуги з перевезення вантажів — добре, але мало

Сьогодні кращі логістичні компанії України надають послуги в форматі 3PL. Це означає, що крім безпосередньо транспортування 3pl оператор надає послуги відповідального зберігання, обробку вантажів, митне оформлення, страхування і доставку до дверей.

Таким чином, міжнародні автоперевізники України, відповідно до світових тенденцій і стандартів, працюють над підвищенням рентабельності.

У сфері «чистого» перевезення вона буде неухильно падати. Перевезення вантажів по Україні — це вже вкрай конкурентне середовище, де клієнт має можливість вибирати між компаніями самого різного масштабу або взагалі скористатися послугою дрібного приватного автовласника.

Міжнародні перевезення більш дохідні, плюс клієнту майже завжди потрібен пакет послуг — від розмитнення до розміщення вантажу на логістичні склади.

Склад відповідального зберігання перетворюється ...

Логістичні комплекси великих операторів перестають бути просто складами. На порядку денному — їх поступова трансформація в центри розподілу товарів, які переміщуються не тільки в грузопотоках B2B-сектора, але і в сегменті B2C.

Це переорієнтує комплекс складських послуг на оперативну многопоточную обробку вантажів у форматі фулфілмент. Конфігурація послуг може бути різною, як правило, вона включає прийом вантажу, зберігання, комплектацію, перепакування, доставку.

Для виконання цих завдань логістичний складський комплекс ділиться на ряд зон, які можуть працювати з різними товарними потоками.

При цьому деякі вантажі проходять в режимі крос-докінгу. УВК майже трьома десятками крос-док терміналів по всій країни. Основні логістичні центри — вісім складських комплексів класу «А» і «В», які обробляють вантажі всіх типів. Дані про статус переміщуваних товарів агрегируются на ІТ-платформі компанії, а клієнти отримують доступ до повної інформації про статус своїх потоків. Це особливо важливо для клієнтів, які взаємодіють з УВК у форматі фулфілмент.

Системна інтеграція

УВК — один з декількох великих 3PL-операторів, що забезпечують аутсорсинг всієї логістики для онлайн-рітейлу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-