Макс Поляков і Асоціація Ноосфера презентували рух Monster Trucks в Україні

Макс Поляков і Асоціація Ноосфера презентували рух Monster Trucks в Україні

Укрінформ

Макс Поляков, засновник Асоціації Ноосфера, на масштабному технологічному івенті BestRoboFest познайомив українців з культурою Monster Trucks.

Культура Monster Trucks закріпилася в Україні в червні 2017 року, завдяки одному з головних технологічних івентів країни BestRoboFest під патронатом Асоціації Ноосфера і Макса Полякова. Вперше 17 інженерів-конструкторів зі Львова, Харкова і Дніпра показали глядачам свої творіння на колесах - велочопери, лігеради, кастомні мотоцикли, баггі і легендарний бігфут.

Машини-монстри заявили про себе, коли одна з них з'явилася на великих екранах в дістопічному бойовику «Mad Max». Сучасні прототипи «Перехоплювача» - нафаршировані електронікою тюнінговані пікапи, оснащені величезними шинами - тепер демонструють складні акробатичні трюки і влаштовують гонки в масштабних шоу Monster trucks по всьому світу. Їх географія широка - Австралія, США, Канада, Нідерланди та Великобританія. Промоутери цих шоу - USHRA і TNT Motorsports відомі багатьом. А завдяки Асоціації Ноосфера і Максу Полякову, в цьому році вперше відбувся показ машин-монстрів в Україні.

Що ж стосується культури Monster Trucks, в ній меж досконалості дійсно немає. «Mad Max», що вийшов на екрани в 2015 році, наочно продемонстрував їх еволюцію. Асоціація Ноосфера і Макс Поляков, своїми ініціативами всіляко сприяють розвитку цієї культури і в нашій країні. Згідно з підсумками BestRoboFest презентація машин-монстрів дійсно вразила всіх, кому пощастило побувати на цьому заході. Варто зазначити, що кількість глядачів склало не менше 10 тисяч осіб. У 2018 році приголомшливі MonsterCars знову будуть представлені і в новому, і старому амплуа на фестивалі BestRoboFest, щоб знову визначити кращих з кращих.

Макс Поляков, засновник Асоціації Ноосфера, вірить, що незабаром нове покоління інженерів відродить промисловість України. Для цього є все - блискучі уми, науково-технічна база для нових винаходів і видовищні івенти Асоціації Ноосфера, на яких ці винаходи можна показати світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-