Грошовий переказ і сертифікат Сільпо в подарунок — акція сервісу Moneyto.co.uk

Грошовий переказ і сертифікат Сільпо в подарунок — акція сервісу Moneyto.co.uk

Укрінформ

Британський сервіс онлайн-переказів Moneyto.co.uk запустив акцію для відправників і одержувачів грошових переказів в Україну.

Якщо ви відправляєте переказ на суму від 100 євро чи фунтів стерлінгів, вам на електронну пошту разом із повідомленням про здійснення переказу буде надісланий електронний подарунковий сертифікат популярних в Україні супермаркетів торговельної мережі «Сільпо» і «Le Silpo».

Таким чином, переказуючи гроші своїм родичам і друзям в Україні, можна зробити їм додатковий подарунок, що, погодьтеся, приємно.

Подарунковий сертифікат номіналом 50 гривень можна використовувати для повної або часткової оплати товарів в супермаркетах «Сільпо» і «Le Silpo» з наявного асортименту. Детальні умови викладені на сайті http://promo-silpo.moneyto.co.uk/.

Сертифікати будуть надіслані першим 300 відправникам, які виконають умови акції, починаючи з 1 листопада.

Сервіс грошових переказів Moneyto.co.uk дозволяє відправляти онлайн грошові перекази з карт будь-яких банків Великобританії і будь-яких європейських країн в країни СНД, Європи та Латинської Америки за зниженими тарифами і з можливістю отримання готівки в широкій мережі офісів для виплат.

В Україні отримати переказ, відправлений онлайн за допомогою сервісу Moneyto, можна в одному з 4 700 банківських офісів.

Мережа виплат включає такі популярні банки України, як Ощадбанк, Укргазбанк, Юнекс Банк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-