Мистецтво маніпуляції у фільмі «Афера доктора Нока»

Мистецтво маніпуляції у фільмі «Афера доктора Нока»

Укрінформ

Сподобатися всім, за винятком священика. Заробити на брехні, і щоб усі були щасливі. Одуматися і завоювати кохану! Вишукана комедія з Омаром Сі виходить у прокат 2 листопада.

Просочений оптимізмом і людяністю, фільм режисера Лоррейн Леві є вільною адаптацією відомої п'єси «Нок, або Чудеса медицини».

У головній ролі — зірка комедійної драми «1 + 1» і перший темношкірий актор, який удостоївся найбільш почесної французької кінопремії «Сезар» — Омар Сі. Його герой розумний, чарівний і вкрай заповзятливий. У минулому спритний шахрай, Нок приймає рішення почати нове життя та осісти в затишному містечку на сході Франції.

Освоївшись на новому місці, він прикидається досвідченим домашнім лікарем. Будучи тонким психологом і красномовним майстром маніпуляції, Нок з легкістю придумує для кожного відповідний діагноз і винахідливий спосіб лікування. Заробивши авторитет у жителів, він з радістю рахує гроші і паралельно підшукує ключик до серця місцевої красуні. Однак суспільне визнання провокує заздрість деяких жителів, в тому числі й тих, кому є що розповісти про неоднозначне минуле Нока.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-