Жіноче взуття для зими: на що звернути увагу при виборі

Жіноче взуття для зими: на що звернути увагу при виборі

Укрінформ

Асортимент зимового взуття настільки великий, що багато жінок вагаються з вибором. Сьогодні на прилавках магазинів представлені моделі на підборах, низькій і високій підошві, виконані з гладкої шкіри, хутра, замші. Як вибрати взуття, щоб ноги завжди були в теплі, а ходити було зручно? У цьому допоможе стаття.

Матеріал

Традиційно зимове взуття виготовляється з натуральної шкіри, замші або шкірозамінника.

Звичайно ж, шкіра є найкращим варіантом, тому що зберігає ноги в теплі, має хороші показники довговічності і зносостійкості. Їй не страшна ні сльота, ні мороз. Якісні моделі прослужать не один рік і при відповідному догляді будуть мати ідеальний зовнішній вигляд.

Чоботи з замші виглядають вишукано і вносять особливий шик в будь-який образ. Цей матеріал відрізняється м'якістю і взуття з нього максимально зручне. Однак вона вимагає ретельного догляду і не підходить для прогулянок під дощем. Варто зазначити, що сьогодні спеціалізовані магазини пропонують безліч засобів, які допоможуть зберегти замшу в первозданному вигляді.

Багато хто вважає, що шкірозамінник не витримує сильних морозів, і ноги в такому взутті будуть мерзнути. Однак сучасні матеріали мають високі характеристики, а якщо внутрішня обробка виконана з натурального хутра, то такі черевики складуть гідну конкуренцію натуральному матеріалу.

Внутрішнє оздоблення

Мабуть, найголовніший фактор при виборі зимових моделей — те, з чого виконана внутрішня обробка. Натуральне хутро має високу щільність і тому прекрасно зберігає тепло. Воно повинно бути щільним і густим. В таких черевиках навіть в сильний мороз буде тепло.

Штучні замінники також мають хороші показники, однак в них при носінні хутро мнеться. Існують моделі, у яких хутро знаходиться в області стопи, а халяву утеплено тканиною. Вони підходять для теплих зим.

Підошва

Для зимового взуття важлива товщина підошви і матеріал, з якого вона виконана. Оптимально, якщо її товщина буде становити не менше одного сантиметра, а сама підошва — мати рельєфний малюнок. Матеріалом, який не пропускає воду і менше схильний до зносу, вважається:

  • полівінілхлорид;
  • поліуретан;
  • гума.

Зимові чоботи краще купувати на один розмір більше, що дозволить носити їх з теплим носком, а щоб максимально швидко і вигідно здійснити покупку, краще зробити це онлайн, адже інтернет магазин взуття дозволяє не тільки заощадити масу часу, але і вибрати оптимальну модель, відповідну вашим вимогам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-