Що ви знаєте про купальники монокіні?

Що ви знаєте про купальники монокіні?

Укрінформ

У сучасному розумінні купальник монокіні — це елегантний, але в той же час сексуальний варіант злитого купальника. Головними його ознаками є вирізи з боків.

Спочатку монокіні (від грецького «моно» — один) замислювався як завищена нижня частина купальника бікіні — без верху, але на тонких бретелях.

Придумав таку модель купальника відомий у 1960-х роках дизайнер Руді Гейнріх. Мета купальника монокіні полягала в тому, щоб дати можливість представницям прекрасної статі засмагати топлес. Але новинка в первозданному вигляді не прижилася: дівчата полюбляли засмагати, просто знімаючи верх від бікіні.

Зате завдяки варіаціям на цю тему сформувався різновид злитого купальника, який ми звикли називати монокіні. Кажуть, що популярними монокіні стали завдяки Періс Хілтон, яка на відпочинку довгий час віддавала перевагу саме їм.

Класичний сучасний монокіні закриває живіт, але має глибокі вирізи з боків. Така модель підійде жінкам середньої статури і тим, хто хоче прикрити шрами або розтяжки, але при цьому виглядати на пляжі ефектно. Серед молодих і підтягнутих модниць популярні також моделі з відкритим животом і безліччю асиметричних вирізів. З кожним роком кількість моделей та різновидів монокіні збільшується.

Чи раціонально купувати монокіні?

Багато хто вважає, що монокіні — це марна трата грошей. Адже засмагати в ньому в принципі не вийде, хіба що в моду увійде леопардовий загар. А коштує така модель найчастіше дорожче за звичайну.

З іншого боку, якщо ви плануєте прогулянки на яхті, фотосесії на березі або відвідування пляжних вечірок — вам обов'язково варто купити купальник монокіні. У даних ситуаціях він не буде виглядати настільки відвертим, як роздільний, але при цьому виявиться набагато вишуканішим за звичайну цільну модель.

Італійські дизайнери дуже люблять цей вид купальників і щороку намагаються придумати щось нове, щоб розширити модельний ряд монокіні. Серед сучасних популярних виробників монокіні — такі бренди, як італійські Vacanze Italiane, Amarea, угорський Magistral та інші.

В Україні широкий асортимент монокіні представлений на сайті інтернет-магазину оригінальних купальників Modamia. Магазин здійснює доставку по всій території країни. Замовте і ви свій неймовірно красивий монокіні, щоб сяяти на пляжних селфі!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-