Плювати нам на тарифи: кого з українців не хвилює підвищення цін на електрику

Плювати нам на тарифи: кого з українців не хвилює підвищення цін на електрику

Укрінформ

Все більше українців віддають перевагу приватним будинкам. Цікаво, що зростаючі тарифи на енергоносії їх не лякають. Як таке можливо? Виявляється, люди просто відмовилися від електроенергії.

Сьогодні в Україні стрімко розвивається альтернативна енергетика. Причин дві: перша — постійно зростаючі тарифи на комуналку, друга — бажання жити в нормальних умовах з точки зору особистого простору і екології. Найчастіше на зміну традиційної електроенергії приходить сонячна. Сучасні рішення щодо переходу приватних будинків на сонячну енергію пропонують в компанії Yaskrave.com.ua.

Багато городян переводять на сонячні електростанції свої дачі. По-перше, це дозволяє побудувати будиночок для відпочинку в красивому і зручному місці, наприклад, прямо біля річки, озера або біля лісу. По-друге, власні джерела електроенергії, встановлені на даху, — це можливість підтримувати житло в оптимальному режимі, не витрачаючи при цьому багато ресурсів. Сьогодні сонячні рішення можна підібрати на будь-який бюджет. Однак при виборі не можна орієнтуватися тільки на ціну. Аналізуючи ситуацію на ринку альтернативної енергетики України, директор Yaskrave.com.ua Драганюк Дмитро коментує: «Цей ринок абсолютно новий для нашої країни, він тільки починає рости. Деякі фірми, користуючись некомпетентністю клієнтів і їх природним бажанням заощадити, пропонують найдешевше обладнання, не піклуючись про результат. Ми не пішли за цією схемою і відмовилися від продажу свідомо неякісного товару, так як збираємося працювати на цьому ринку не рік-два, а десятки років».

Звичайно, власники приватних будинків, також намагаються перевести своє житло на власні джерела енергії. Диверсифікація енергоресурсів дозволяє платити набагато менше, і при цьому не обмежувати себе в споживанні тепла.

Чи задоволені сонячними батареями і представники малого бізнесу, які займаються тепличними господарствами. Перехід на сонячні батареї суттєво підвищив рентабельність і повернув прибутковість на докризовий рівень.

Коротка довідка про компанію Yaskrave.com.ua

Українська індустріальна компанія Yaskrave.com.ua, що працює на ринку альтернативної енергетики. Основний напрямок — розробка інженерних рішень на базі енергозберігаючих технологій та відновлювальних джерел енергії. Спеціалізується на сонячних електростанціях.  

Info@yaskrave.com.ua

+380671782932

+380637009199

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-