Літо вже надворі: найпопулярніші товари для активного відпочинку

Літо вже надворі: найпопулярніші товари для активного відпочинку

Укрінформ
Тепла пора року — гарний привід втілити в життя плани та мрії щодо активного відпочинку: прогулянки містом на велосипеді чи роликах, рибалка на березі річки, облаштування басейну на подвір’ї. Є справи, що відносяться до класичних — таких, що були і будуть популярними десятки років. А є такі, що навіяні новими модними тенденціями у сфері різноманітних хобі. 

Представляємо топ-5 популярних товарів, які відображають актуальні напрямки різноманітних способів проведення дозвілля у літній час. Перелік взято за результатами дослідження на сайті інтернет-магазину MOYO.UA.

Рибалка, пікнік, прогулянки — все це класичні способи провести вільний час приємно і з користю. Є нові види товарів, що роблять ці справи ще цікавішими і приємнішими. А ціни магазину МОЙО ЮА дозволяють їх придбати кожному клієнту.

  1. Портативні мангали, набори для барбекю — ці засоби дозволяють зробити пікнік приємнішим за рахунок компактних розмірів та універсальності. Є моделі розкладних мангалів, які можна складати у багажник автомобіля, без нарікань на бруд і кіптяву. Маючи набір для барбекю, можна забути про негарний пластиковий посуд і його утилізацію: красивий та практичний посуд складається назад у сумку, вдома миється — і набір для пікніку знову готовий.
  2. Надувні гамаки незамінні на природі. Відрізняються вони від підвісних моделей універсальністю: для них не треба мати опірні стійки— спеціальний мішок надувається за рахунок руху повітря. Використовується замість крісла та лежака на дачі, на галявині чи на пляжі.
  3. 3. Баскетбольні стійки та щити — зручні засоби для активного відпочинку. Їх можна тримати навіть в квартирі та виносити на подвір’я у разі потреби — збору команди для гри в баскетбол, де по 5 чоловік у команді, чи стрітбол — 3 чоловіки.
  4. Басейни: бюджетні надувні, на стійках чи дорогі композитні — вибір на будь-який смак та в різних цінових категоріях. Зручні складні моделі — гарний спосіб оперативно облаштувати місце для купання на дачі.
  5. Телескопи та підзорні труби — цікаві пристрої для спостереження за нічним небом. Ідеальне придбання для тих, хто полюбляє пасивний та одночасно цікавий відпочинок.

Придбати будь-який із цих товарів можна в інтернет-магазині MOYO.UA: тут великий вибір моделей у будь-якому ціновому діапазоні. Діють різноманітні акційні пропозиції, які допоможуть придбати супутні товари з цікавою знижкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-