Альтернатива Яндекс.Картам: MOYO.UA розповів про навігаційні сервіси в Україні

Альтернатива Яндекс.Картам: MOYO.UA розповів про навігаційні сервіси в Україні

Укрінформ
MOYO.UA розповів про навігаційні додатки, які зможуть замінити заборонені в Україні Яндекс.Карти.

Після підписання президентом України указу про блокування сервісів Яндекс в Україні у багатьох користувачів виникло питання: де тепер шукати заміну популярній навігаційній системі Яндекс.Карти? У статті блогу https://www.moyo.ua/news.html запропонований список альтернатив, серед яких — сервіс 2Gis.

Як з'ясувалося після тестування українськими користувачами, вихід є, і не один.

Список альтернатив очолює сервіс Google Maps. Як і «втрачений» Яндекс, він абсолютно безкоштовний і викачується на будь-який гаджет або комп'ютер. Розробники, крім карт, оснастили сервіс можливістю переглядати супутникові фото землі. Зображення можна деталізувати, додавати знімки, зроблені вашої камерою на конкретній вулиці.

За допомогою Гуглівского сервісу можна прокласти маршрут і визначити, скільки часу ви будете добиратися до потрібної точки. Для цього існує однойменна вкладка «прокласти маршрут». Як і в картах Яндекс, користувач Google Maps вносить в поле точки відправлення (прибуття) і отримує варіанти зручних маршрутів (своїм транспортом, пішки, на громадському транспорті).

Продукт ще однієї компанії 2ГІС — навігатор з функцією довідника — крім самих об'єктів, показує контактні дані та інформацію про них. Основна перевага програми полягає в тому, що вона працює без інтернету.

З 2014 року компанія має широку лінійку продукції, куди входить і онлайн-версія — для використання на персональному комп'ютері (крім карти включає також довідник різних організацій, можливості пошуку зручного проїзду на громадському і особистому транспорті, спеціальну лінійку для вимірювання відстані, а також відображення дорожніх пробок у великих містах).

Для персональних комп'ютерів існує також спеціальний комп'ютерний додаток: його можна завантажити на пристрій і так само використовувати без підключення до мережі. Єдина умова — своєчасно оновлювати програму (оновлення виходять 1 числа кожного місяця і включають в основному нові карти та інформаційні бази міст). З недавніх пір офлайн-версія для ПК також має функцію показу пробок і тривимірної векторної карти місцевості.

Мобільна версія одного з популярних навігаційних сервісів доступна на платформах iOS, Android, Symbian, Windows Phone і Windows Mobile. На мобільних гаджетах додаток може використовуватися як в режимі онлайн, так і в офлайн: все картографічні та довідкові дані збережені в пам'яті програми і можуть працювати без доступу в інтернет.

Дізнайтеся більше про додатки для навігації зі статті https://www.moyo./news/obzor-avtomobilnykh-i%20peshekhodnykh-navigatsionnykh-prilozhenij-2017.html.

Довідка:

MOYO.UA здійснює продаж широкого асортименту електроніки, побутової техніки та інших товарів для роботи, відпочинку та подорожей виробництва кращих сучасних виробників. Основними достоїнствами компанії є демократичні ціни і постійно поповнюється асортимент.

Контакти:

0 (800) 507-800

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-