Кліматична техніка: дізнайтеся більше про користь і вигоду

Кліматична техніка: дізнайтеся більше про користь і вигоду

Укрінформ
Ми знаємо, наскільки важливо мати стабільну техніку, яка не підведе. Особливо це важливо при виборі кліматичної техніки.

Ми знаємо, наскільки важливо мати стабільну техніку, яка не підведе. Особливо це важливо при виборі кліматичної техніки.

Давайте розберемося, чому важлива кліматична техніка і на які її функції варто звернути увагу при виборі.

Обробка повітря

Пристрої з цієї серії незамінні для сімей, у яких є дитина. Наприклад, зволожувач повітря дозволяє підтримувати здорову атмосферу в приміщенні, яка сприятливо позначатиметься на самопочутті всіх членів сім'ї. Такі моделі, як Neoclima MP-15, ідеально справляються із завданням підтримки в приміщенні свіжого повітря з оптимальною температурою і вологістю.

Характеристики:

  • площа застосування становить 28 кв. м;

  • тип зволожувача відноситься до мийки повітря;

  • модель іонізує, очищає повітря;

  • можна включати таймер роботи;

  • регулювання вологості відбувається в автоматичному режимі.

Кондиціонування

Сучасні кондиціонери ефективно охолоджують і нагрівають приміщення. Найпопулярніший тип кондиціонерів — спліт-системи.

Одна з актуальних моделей — Leberg LBS-FRA26/LBU-FRA26. При невеликій вартості вона відрізняється прекрасними характеристиками. Площа застосування — 70 кв. м. Функціонує в режимах охолодження і обігріву. Доступне інверторне керування.

Купити кондиціонери з більш підходящими характеристиками під ваше приміщення ви завжди можете в нашому каталозі. Серед представленої техніки можна знайти таку, яка буде максимально ефективною в ваших умовах.

Обігрів

Показники ринку за останній час говорять про те, що найсучасніший вибір при обігріві приміщення — конвектор. Їх характеристики дозволяють їм продуктивно працювати навіть в умовах, коли опалення відсутнє повністю.

Одна з найактуальніших моделей — Roda Graphite RG-1000:

  • розрахована на площу 10 кв. м;

  • має мощность 1000 Вт;

  • відноситься до підлогового типу;

  • має захист від перегріву і бризок води.

Нагрівання води: бойлери

Бойлери дозволяють завжди мати гарячу воду. Власники такої техніки не залежать від планових відключень води, різних аварій. Головним чином вони відрізняються за обсягом і типом ТЕНа.

Модель Fagor CB-50 ECO та її аналоги варті особливої уваги. Обсяг даного бойлера становить 50 літрів, потужність — 1,8 кВт. Тип ТЕНа сухий, що значно збільшує термін експлуатації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-