МІП: Рік Японії в Україні - одна з головних тем новин МПІУ

МІП: Рік Японії в Україні - одна з головних тем новин МПІУ

Укрінформ

Міністерство інформаційної політики України в рамках Року Японії в Україні продовжує інформувати населення про заходи, які реалізуються в співпраці Посольства Японії в Україні з українськими державними органами. Інформування відбувається зокрема через Мультимедійну платформу іномовлення України: ІА «Укрінформ» та телеканал «UA|TV».

За словами координатора МІП із питань інформування в рамках року Японії в Україні, відомство вже розробило другу хвилю бордової соціальної кампанії про цінності японців. "МІП завершило першу бордову кампанію про допомогу Японії нашій державі. Тепер донесемо до населення особливості японців. Бордова кампанія запланована на липень. Зазначаю, що Мультимедійна платформа іномовлення України тримає тему Японії в топах новин. Посольство Японії оперативно нам передає інформацію про заходи, які потребують висвітлення. МІП також готує на серпень, жовтень та листопад заходи, які поінформують про культуру Японії, а також дозволять долучити спеціалістів сфери комунікацій до інформаційної безпеки держави», - зазначила Соботюк Марина.

Нагадаємо, згідно з Указом Президента України Петра Порошенка, з метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв'язків між Україною та Японією, 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні. Відтак, МІП спільно з Посольством Японії в Україні планують інформувати суспільство про ряд заходів, які допоможуть ознайомити українців з культурою, традиціями, та історією Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-