26 травня створений Національний Комітет ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України

26 травня створений Національний Комітет ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України

Укрінформ

Голова новоствореного Національного Комітету ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України, незмінний командир батальйону імені генерала Кульчицького, підполковник Збройних Сил України, Герой Майдану - Толочко Віктор Анатолійович.

26 травня 2017 року на зборах, де були присутні лідери 59 (п'ятидесяти дев'яти) дієвих ветеранських та волонтерських об'єднань учасників АТО України, був створений Національний Комітет ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України, а його Головою одноголосно було обрано Віктора Толочка.

Учасники цього зібрання зазначили наступне:

- Національний комітет ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України є неполітичним об’єднанням.

- До Національного комітету ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України входять лише дієві ветеранські та волонтерські об’єднання учасників АТО, члени яких підтримують принципи та програмні завдання його діяльності.

- Національний комітет ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України діє на принципах добровільності, самоврядності та рівноправності його членів.

Завданнями Національного комітету ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України є:

- Консолідація дієвих ветеранських та волонтерських об’єднань учасників АТО.

- Координація діяльності ветеранських та волонтерських об’єднань учасників АТО.

- Перетворення ветеранських та волонтерських об’єднань учасників АТО в єдину рушійну силу суспільства для захисту прав, свобод та інтересів учасників АТО та членів їх сімей.

- Відстоювання інтересів учасників АТО на рівні органів державної влади та місцевого самоврядування, делегування до них своїх представників.

- Національно-патріотичне виховання як фундамент Української державності.

Віктор Толочко зазначив, що Національний комітет ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України є відкритим для приєднання всіх дієвих ветеранських та волонтерських об’єднань учасників АТО, члени яких підтримують принципи та програмні завдання діяльності Національного комітету ветеранів війни, волонтерів та учасників АТО України і готові пліч-о-пліч РАЗОМ відстоювати та захищати інтереси своїх побатимів на всіх рівнях по всій території України. Тільки об'єднавшись в єдину рушійну силу, ми зможемо захистити один одного, наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-