Фабрика вікон «Олта» — лідер на ринку України

Фабрика вікон «Олта» — лідер на ринку України

Укрінформ
Компанія «Олта», яка більше 17 років представляє на ринку України свою продукцію, рекомендує замовити та встановити нові вікна з металопластику, алюмінію, ПВХ, дерева, засклити балкон або лоджію з монтажем москітних сіток та оздоблювальними роботами. Вироби фабрики відрізняються такими перевагами, як висока якість, стильний зовнішній вигляд, надійність та довговічність.

Усі віконні конструкції виготовляються у власних цехах на найсучаснішому обладнанні з установкою енергозберігаючих склопакетів та якісної фурнітури. Завдяки цьому нові вікна від компанії «Олта» можуть перетворити будь-яке приміщення, надати йому бездоганний зовнішній вигляд і підтримати комфортний мікроклімат.

Вікна в будинках під ключ: виготовлення стандартної та ексклюзивної продукції

Широкий асортимент виробів, включених до каталогу продукції фабрики, дозволяє найвимогливішим покупцям обрати вікна із необхідними характеристиками:

  • Металопластикові, з надійними профілями Renau, Salamander, Windom.
  • З двох- або трикамерним склопакетом та фурнітурою Reze.
  • Глухі, поворотні, відкидні, розсувні і фрамужні з будь-якими габаритами.
  • Класичні й арочні.
  • Дерев'яні, з рамами різних відтінків та енергозберігаючими склопакетами.

За бажанням клієнта вікна можуть бути укомплектовані москітними сітками та жалюзі. Додаткові роботи (відкоси, підвіконня) також включені до спектру послуг компанії та виконуються бригадами досвідчених майстрів.

Замовлення та встановлення вікон за найнижчими цінами

Завдяки постійно діючим акціям клієнти компанії «Олта» можуть зі значною знижкою або в розстрочку придбати вікна з найкращими характеристиками та гарантією від 7 років, а також скористатися такими послугами:

  • Безкоштовний виїзд майстра. Спеціаліст у зручний для клієнта час зробить необхідні виміри, надасть консультацію та допоможе з вибором віконної конструкції.
  • Виготовлення вікон під замовлення у термін від 1 доби. Ексклюзивну продукцію в цеху компанії виготовлять у термін до 15 днів у точній відповідності з проведеними вимірами.
  • Оплата одним із зручних способів, знижки та акції.
  • Доставка замовлення в спеціальному транспорті.
  • Монтаж бригадою досвідчених фахівців із застосуванням кращих матеріалів та комплектуючих, оздоблювальні роботи.

Ознайомитися з асортиментом і розглянути готові виконані замовлення можна в галереї на сайті компанії, де представлені кращі роботи з установкою дерев'яних класичних вікон, сучасних довговічних виробів з дитячими замками і оригінальною фурнітурою, а також металопластикові вікна нестандартних форм і розмірів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-