СГ «ТАС» — безумовний лідер серед страховиків в вісьми регіонах України

СГ «ТАС» — безумовний лідер серед страховиків в вісьми регіонах України

Укрінформ
Згідно з рейтингом Insurance TOP за результатами 2016 року страхова група «ТАС» увійшла в п'ятірку кращих страховиків в 21 регіоні України з 24. 

При цьому в восьми областях компанія утримує беззастережне лідерство, займаючи першу позицію рейтингової таблиці. Таким чином, за кількістю зайнятих перших місць в регіонах СГ «ТАС» досягла найвищих показників серед найбільших страховиків країни.

Зокрема, СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинги страховиків Волинської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Тернопільської, Хмельницької та Черкаської областей. При цьому відрив від компаній, які посіли другі позиції в рейтингу, просто вражає. Так, обсяг страхових платежів, зібраних СГ «ТАС» в Кіровоградській області, на 54,6% перевищує страхові надходження страховика, який посів другу сходинку. Відповідно, по Житомирській області відрив перевищив 65%, по Івано-Франківській — 90%, а по Тернопільській — 185%.

Почесне «срібло» в регіональних змаганнях СГ «ТАС» завоювала на Закарпатті, а «бронзу» — в Херсонській, Миколаївській та Чернігівській областях.

Четверту сходинку рейтингу СГ «ТАС» зайняла в Дніпропетровській, Луганській, Львівській, Вінницькій і Рівненській областях, а п'яту — в Полтавській, Сумській та Чернівецькій.

Нагадаємо, за даними Insurance TOP, СГ «ТАС» продовжує утримувати позиції лідера українського ринку обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.

Зокрема, вже чотири роки поспіль компанія є безумовним лідером з продажу полісів «Зелена карта»: на частку страховика припадає 20,5% ринку. Так, обсяг страхових надходжень СГ «ТАС» за полісами «Зелена карта» в минулому році склав 251242,1 тис. грн, страхових відшкодувань — 93594,9 тис. грн.

У той же час за сумою надходжень по обов'язковому страхуванню цивільно-правової відповідальності автовласників СГ «ТАС» зайняла третю позицію: за полісами «автоцивілки» було зібрано 207786,8 тис. грн, що становить 5,96% всього ринку. Додамо, що виплати компанії, вироблені протягом минулого року за полісами «автоцивілки», досягли позначки 77462,9 тис. грн.

Слід зазначити, що за сумою страхових платежів і виплат по ОСЦПВ за внутрішніми і міжнародними договорами Страхова група «ТАС» є беззмінним лідером ринку з 2013 року.

Значних успіхів СГ «ТАС» досягла і на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників: в рейтингу лідерів ринку добровільної «автоцивілки» компанія зайняла четверте місце. Серед інших вагомих досягнень компанії варто відзначити 6-ту позицію за обсягами продажів туристичного страхування, 7 місце на ринку добровільного страхування на випадок хвороби, а також 8 місце — на ринку КАСКО.

«Високе визнання страхової групи «ТАС» перш за все свідчить про правильність обраної нами стратегії розвитку, — говорить голова правління СГ «ТАС» Павло Царук. — Розуміючи реальні потреби нашого клієнта, ми забезпечуємо його саме тим страховим захистом, якого він потребує. При цьому всі наші продукти якісні і доступні. З іншого боку, ми постійно розвиваємо наших продавців, «вирощуючи» справжніх фінансових консультантів, які завжди можуть надати кваліфіковану допомогу клієнту. Якщо ж узагальнити, то секрет всіх наших досягнень — в ставленні до клієнта, якого ми дійсно прагнемо всебічно захистити і убезпечити від всіх неприємностей».

Довідка:

Страхова група «ТАС» працює на вітчизняному страховому ринку більше 18 років. На сьогоднішній день продуктова лінійка компанії включає більше 80 страхових продуктів, в тому числі пакетних рішень для автовласників, власників майна, представників бізнесу. Компанія має розгалужену регіональну мережу і представлена у всіх областях країни. Щорічно СГ «ТАС» укладає більш одного мільйона договорів страхування.

Контакти:

03062, Київ, пр. Перемоги, 65

0 (800) 500-195

tas@tas-insurance.com.ua

http://www.tas-insurance.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-