CashUp - швидкий онлайн кредит готівкою на вашу карту

CashUp - швидкий онлайн кредит готівкою на вашу карту

PR
Укрінформ
У ряді випадків навіть у людини з грошима - може скластися ситуація, коли необхідно терміново позичити кошти або залучити сторонні гроші. 

У ряді випадків навіть у людини з грошима - може скластися ситуація, коли необхідно терміново позичити кошти або залучити сторонні гроші. Іноді можна зайняти у друзів або знайомих, але це далеко не завжди вихід.

Багато громадян обережно ставляться до ідеї взяти кредит в цьому є зрозуміле обгрунтування. Дуже складно зібрати необхідні документи, особливо, довідку з місця роботи, адже багато хто працює неофіційно або на себе. При цьому отримати кредит з вигідною процентною ставкою стало практично неможливо.

Отримати кредит онлайн зараз стало набагато простіше. У мережі можна знайти кілька сервісів, які можуть надати позику для приватної особи на невеликі суми. Одним з таких є сервіс є CashUp - який має багато істотних переваг

Як отримати кредит CashUp?

На порталі людина, що бажає взяти кредит, розраховує на калькуляторі суму, яка йому потрібна, попутно вказуючи термін погашення. Обробка попередньої заявки займе всього лише кілька хвилин. Заповнити номер телефону або параметри електронної пошти обов'язково, щоб співробітники сервісу змогли відправити повідомлення. Дані карти необхідно вказати для виведення грошей на неї. Протягом 5-10 хвилин після відправки всієї необхідної інформації ви отримаєте резолюцію по заявці і екземпляр договору, підписавши який, гроші надійдуть на карту.

Основною відмінністю сервісу, є те, що є можливість взяти швидкий кредит готівкою на карту та відсутність санкцій і вимагань. Ми розуміємо, що наші клієнти прагнуть до порядності, але деякі обставини можуть послужити причиною затримки.

Ми розробили три варіанти погашення кредиту в CashUp

  1. Просто картою з особистого кабінету. Необхідно вибрати опцію погасити кредит і провести всі дії по підказці.

  2. Банківський переказ за допомогою відділення будь-якого банку, наших реквізитів і вашого ідентифікаційного коду.

  3. Термінал в багатьох магазинах, на зупинках, підземних переходах в ряді інших місць, які трапляються нашим клієнтам по шляху на навчання або роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-