Подарунки для чоловіків і жінок

Подарунки для чоловіків і жінок

Укрінформ
При виборі подарунку важливу роль відіграє не тільки привід, але і те, хто буде дарувати. До свого близького оточення люди часто більш прискіпливі.

Якщо варіанти, що подарувати близькій людині, вичерпані, чи ваші стосунки не дозволяють поки що знати його смаки, спробуйте підійти до вибору презенту з гумором. І жартівливі, і корисні подарунки для чоловіків і жінок можна придбати, заглянувши в спеціалізований інтернет магазин подарунків.

Розглянемо, що можна дарувати і чоловікам, і жінкам.

Техніка й електроніка

Подарунки з цього класу, напевно, ніколи не вийдуть з моди, так як прогрес не стоїть на місці і дорогу людину завжди можна порадувати новинкою. Звичайно ж, до вибору подарунку треба підходити делікатно. Доречно дарувати електронних «помічників по будинку», коли в них є гостра необхідність.

Новинки в світі комп'ютерів, планшетів і телефонів універсальні та актуальні майже завжди.

Парфумерія

Що може порадувати жінку більше, ніж якісні парфуми? Але тільки якщо ви досконало знаєте її улюблені аромати і смаки. Чоловіки в цьому плані більш стримані і зазвичай користуються тим, що їм подарували. Але є і серед сильної статі естети, які уважно підходять до вибору аромату. Щоб не прогадати з запахом, не варто покладатися на власний смак: краще подарувати сертифікат у магазин парфумерії.

Елітний алкоголь

Такий подарунок доречний від колег і друзів, його можна приурочити до свята. Хороші подарунки чоловікові — пляшка якісного віскі, коньяку, джину або «піратського» рому. Жінкам доречно дарувати шампанське, вермути і лікери, додавши до них коробку хороших цукерок.

Емоційна насолода

Останнім часом стало модним замість чергового матеріального презента дарувати позитивні емоції. Приємні подарунки для жінок — сертифікати на відвідування SPA-процедур, салонів краси, fish-пілінгу та інших естетичних і розслаблюючих процедур. Чоловіки будуть не проти масажу.

Естетичне задоволення подарує відвідування відомих музеїв, виставок або пам'яток, якщо такий відпочинок до душі. Ну а якщо є можливість, варто презентувати кілька ночей у гарному готелі. Це може бути як відвідування туристичного центру, так і тихе романтичне місце зі SPA.

Гарним подарунком азартним людям буде участь у грі: розкрити загадки квест-кімнати, знайти злочинців у «Мафії» або отримати емоційну розрядку під час гри в пейнтбол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-