Елітна нерухомість в Одесі: час для вигідних інвестицій із «Золотим берегом»

Елітна нерухомість в Одесі: час для вигідних інвестицій із «Золотим берегом»

Укрінформ
Котеджне містечко «Золотий берег» пропонує вілли для всіх, хто мріє жити або відпочивати біля моря. Чорноморська прибережна зона — ідеальний вибір для покупки житла з метою раціонального капіталовкладення. На думку ріелторів, 2017 рік — найкращий час для інвестицій в елітну нерухомість. Сучасне котеджне селище в Одесі пропонує готові апартаменти «під ключ» на найвигідніших комерційних умовах.

Котеджне містечко «Золотий берег» розташоване на 16 станції Великого Фонтану в Одесі. У селища є власна територія, що охороняється, з виходом на персональну набережну з пляжем. Комплекс складається з 25 упорядкованих вілл на три або чотири рівні загальною площею від 420 до 700 квадратних метрів.

Вілли виконані в іспанському архітектурному стилі в поєднанні з класикою. Внутрішнє облаштування враховує соціально-побутові потреби сучасного жителя і втілює концепцію «розумного будинку». Сучасні технології і максимальна функціональність інтер'єру дозволяють проживати в апартаментах постійно, користуючись усіма благами цивілізації (опалення, вода, світло, інтернет і т. д.).

Над створенням котеджного селища працювали кращі фахівці в галузі архітектури, будівництва та дизайну. При будівництві будинків і підведенні комунікацій враховувалися кліматичні особливості південного регіону. Фізичні властивості натуральних матеріалів, використаних для оформлення фасадів та інтер'єрів (мармуру, граніту, дерева і т. д.), підкреслюють автентичність декору. Гарний будинок біля моря в Одесі зацікавить навіть найвимогливіших клієнтів, які вміють поєднувати побутовий комфорт і естетику житла.

Елітна нерухомість в Одесі завжди користувалася попитом. Апартаменти в селищі «Золотий берег» лідирують за кількістю ріелторських запитів. На відміну від комплексів, що потребують добудови і додаткового інвестування, «Золотий берег» повністю зданий в експлуатацію і пропонує готові апартаменти з усією необхідною інфраструктурою (системи мікроклімату, басейн, гараж, більярдна, зона барбекю і т. д.).

Для ознайомлення з умовами життя в містечку «Золотий берег» рекомендуємо відправитися в онлайн-тур (http://www.zolotoybereg.com). Подробиці оформлення пакету документів на право власності можна дізнатися по телефону.

Контактні дані:

65038, Україна, Одеса, Золотий бepeг, 27

+38 (048) 782-87-87

+38 (067) 519-07-45

info@zolotoybereg.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-