ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2016»

ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ «ЛЮДИНА РОКУ– 2016»

Укрінформ
Визначені лауреати загальнонаціональної програми «Людина року – 2016» в номінації «Житловий комплекс року».

Житловий комплекс «Лісовий квартал»

Забудовник ТОВ «Альянс Новобуд»

Найвагоміші здобутки Вашої компанії в 2016 році: Здача і безоплатна передача місту сучасного дитячого садка. Здача в експлуатацію 2х будинків ЖК «Лісовий квартал».

Що дозволило вашому ЖК вийти в лідери на ринку новобудов? В чому його унікальність? Житловий комплекс «Лісовий квартал» відрізняється як сучасним дизайном, так і вигідним місцем розташування поблизу мальовничої лісопаркової зони і недалеко від основних інфраструктурних об'єктів міста Бровари в 15 хвилинах від метро «Лісова». Завдяки цьому ми надаємо нашим жителям міський комфорт та заміський затишок при незмінно високій якості будівництва.

Яку інфраструктуру пропонує ЖК для своїх мешканців? Комплекс розташований в центрі міста Бровари. З одного боку, житловий комплекс оточує сосновий ліс, а з іншого всі переваги життя в центрі міста, поблизу основних інфраструктурних об'єктів.

На території комплексу розташований сучасний дитячий садок «Казка», повністю спроектований, зведений і обладнаний всім необхідним за рахунок забудовника, в пішохідній доступності загальноосвітні школи, поліклініка, лікарні, басейн, ТРЦ «Термінал» і безліч магазинів. Поруч розташовані продуктові супермаркети «Сільпо» і «Новус», будівельний гіпермаркет «Епіцентр».

Чому покупець обирає вас? «Альянс Новобуд» це компанія, яка перш за все дотримується високих стандартів будівельної індустрії, для нас надзвичайно важливі якість і екологічність будівельних матеріалів. На ринку нерухомості ми давно зарекомендували себе як надійного забудовника, якому довіряють навіть найвибагливіші клієнти.

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Якщо ти щось робиш, роби це добре і до кінця.

Чи існує в сфері Вашої професійної діяльності таке поняття, як «Кодекс честі»? Ваш професійний і особистий «Кодекс честі»: Залишатися надійним партнером для підрядників та майбутніх мешканців наших будинків.

Як велику кількість різних людей змусити думати про успіх однієї компанії? Для клієнтів головним показником успіху є позитивна репутація компанії; потрібно бути на слуху, підтверджуючи статус лідера ринку на практиці.

Що стосується співробітників компанії, то необхідно мотивувати команду своїм власним прикладом, чітко позначивши мету, яка нас об'єднує створення якісного європейського житла.

Бути сьогодні успішним – це…  не зупинятися на досягнутому, реалізовуючи ще більш амбітні проекти.

Завдяки чому ваш бренд отримав цю нагороду (назвіть три основних пункти)? Висока якість будівництва, професійна команда, довіра людей.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я... доведу вам, що українське будівництво може бути якісним, екологічним і гідним звання європейського».

Чи є в планах компанії інші проекти в сфері житлового будівництва? Уже у I кварталі 2017 року ми почнемо будівництво нового житлового комплексу. Так само крім проектів в сфері житлового будівництва «Альянс Новобуд», як соціально відповідальна компанія, розробила план громадського парку з зонами відпочинку, спортивними та дитячими майданчиками, велосипедними доріжками, який надалі буде безоплатно переданий місту. Загальна площа парку становитиме близько 4 га. На даний момент ведуться роботи з проектування нової загальноосвітньої школи, а також в планах розпочати проектування ще одного дитячого садка, а також продовжити будівництво вулиці Соборній в м.Бровари.

ЖК «Піонерський квартал»

Забудовник Доброград Інвест

Існуючі на даний час корпоративні нагороди: Перше місце за результатами дослідження незалежними компаніями Audit of Sales і URE Club систем продажів ринку нерухомості Києва і Київської області в 2016 році.

Найвагоміші здобутки Вашої компанії  в 2016 році: Найбільш значні досягнення, це перш за все кількість сімей, які обрали ЖК «Піонерський квартал» своїм домом, адже наш квартал насамперед є комплексом сімейного типу. З гордістю відзначаємо, що вже більше 85% будинків здано в експлуатацію і заселено, що дозволило відкрити практично всю територію і активно перетворювати квартал в місто-сад, з унікальною променад, нічною ілюмінацією і фонтаном, дитячими та спортивним майданчиком, а також іншими об'єктами інфраструктури, такими як приватний дитячий садок, школа раннього розвитку і т.д.

Що дозволило вашому ЖК вийти в лідери на ринку новобудов? В чому його унікальність? ЖК "Піонерський квартал" місто для життя вашої сім’ї під Києвом. На сьогоднішній день ЖК "Піонерський квартал" це наймасштабніша площа забудови в місті Вишневе, яка розміщена на 8 га землі. Квартал розроблений в стилі європейського комплексу сімейного типу із власними сервісно-побутовими службами, розвиненою інфраструктурою і характерними особливостями для повноцінного і комфортного життя. ЖК «Піонерський квартал» створений в клубному форматі, який поєднує в собі вартість економ-класу, інфраструктуру бізнес-класу і архітектуру рівня преміум-сегмента. Це, по суті, справжнє «місто в місті».

Які передові технології застосовувалися при будівництві ЖК? Чи враховувався позитивний досвід інших країн? З огляду на особливості локальних ґрунтів, в процесі будівництва фундаментів застосовувалися спеціальні технології при влаштуванні пальового поля для збільшення надійності несучої здатності.

Яку інфраструктуру пропонує ЖК для своїх мешканців? Спортивний майданчик; дитячі майданчики; паркінг на 300 машиномісць (1,8 га); магазини; власна обслуговуюча компанія; школа раннього розвитку; приватний дитячий садок; аптека; стоматологічний кабінет; салон краси; променад і зони для відпочинку з фонтаном.

Чому покупець обирає вас? Близькість до Києва (3 км); повноцінна інфраструктура міні-міста для проживання сім'ї (сімейний комплекс); велика територія забудови (8 га) з упорядкованими парково-прогулянковими зонами; якісне будівництво; надійність забудовника; кількість зданих об'єктів в експлуатацію.

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Люби те, що робиш.

Чи існує в сфері Вашої професійної (громадської) діяльності таке поняття, як «Кодекс честі»? Ваш професійний і особистий «Кодекс честі»: Задоволений клієнт.

Як велику кількість різних людей заставити думати про успіх однієї компанії? Ставити цілі, які надихають людей.

Бути сьогодні успішним – це… щоранку прокидатися щасливим від того, що ти робиш.

Ваш улюблений афоризм? «Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.» (Л. Толстой).

Хто з видатних діячів людства може бути взірцем для працівників Вашої компанії? Ілон Маск.

Завдяки чому ваш бренд отримав цю нагороду (назвіть три основних пункти)? Вирішення соціальних питань в регіоні за рахунок комплексного розвитку інфраструктури; будівництво повноцінного і наймасштабнішого сімейного комплексу в місті Вишневе, в якому є все необхідне для життя; надійність забудовника перевірена часом (більше 85% будівель на даний момент здано в експлуатацію і заселено).

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Якщо «так», то яка? Кожна молода сім'я в Україні має дозволити собі придбати квартиру і жити гідно.

Чи є в планах компанії інші проекти в сфері житлового будівництва? Так. ЖК Сакура; ЖК Чорновола.

ЖК «Нова Буча».

Девелоперська компанія: New Sigma Development.

Існуючі на даний час корпоративні нагороди: В грудні 2016 р. Житловий масив «Нова Буча» отримав почесну професійну нагороду Кращий ЖК «комфорт» класу в Київській області 2016. Рейтинг проводили ряд незалежних експертних агенцій з нерухомості під егідою Громадської девелоперської організацією Ukrainian Building Community.

Найвагоміші здобутки Вашої компанії в 2016 році: ЖМ Нова Буча увійшов до трійки наймасштабніших проектів житлової нерухомості в Київській області. Також проектом передбачено будівництво об'єктів інфраструктури. Дитячий садок вже будується в другій черзі будівництва.

Що дозволило вашій ЖК вийти в лідери на ринку новобудов? У чому його унікальність? Амбіційність проекту, з використанням сучасних європейських стандартів, дозволила цьому комплексу отримати статус унікального. Концепція масиву передбачає створення власної повноцінної інфраструктури - «місто в місті». Це означає, що у жителів все необхідне буде «під рукою» об'єкти комерційного та адміністративного призначення, спортивні та рекреаційні зони, медичні установи.

«Нова Буча» це повноцінний житловий квартал з доглянутою прибудинковою територією, де функціональний простір гарантує високий рівень комфорту власникам квартир. Більш того, проектна група житлового масиву розробила інноваційний архітектурно-дизайнерський концепт LIVING CODE. Проект є еталонним прикладом сучасної урбаністики.

У перспективі за цим форматом з'являться близько 25 житлових секцій, дитячі садки, школи, ігрові та спортивні майданчики, бульвари і сквери. Будинки, торгові об'єкти, прибудинкова територія, прогулянкові алеї, парковки, дитячі та спортивні майданчики - все об'єднані за принципом гармонійного середовища.

LIVING CODE це також ряд важливих нових сервісів, за якими його структура має кілька напрямків:

I. ДИЗАЙН КОД однорідність всіх елементів візуальної комунікації, брендування, навігація рекламних конструкцій;

II. РОЗУМНЕ МІСТО комплекс смарт-технологій, онлайн-сервісів, карта жителя масиву;

III. ПЛАНЕТА ДІТЕЙ всі можливі формати для розвитку і дозвілля дітей;

IV. Бучанська РИВ'ЄРА «зелений театр», парки, сквери і променад;

V. Безпечне місто забезпечення всіх рівнів безпеки;

VI. ДОЗВІЛЛЯ розважальні зони для повноцінного сімейного проведення часу, де передбачені як місця відпочинку для дорослих, так і ігрові майданчики для дітей;

VII. ТРАНСПОРТ.

У планах забудовника надалі активно підтримувати комунікаційну платформу, де всі бажаючі зможуть висказати свою точку зору по дизайну, озеленення, планувань тощо. Внесено пропозиції будуть враховані архітекторами при проектуванні.

Які передові технології застосовувалися при будівництві ЖК? Чи враховувався позитивний досвід інших країн? Технологія Смарт-Сіті, або розумне місто в рамках міста це успішний досвід зарубіжних колег з Німеччини, Австрії.

Чому покупець вибирає вас? Унікальність проекту, інфраструктурність проекту, надійність забудовника, вчасно здані в експлуатацію будинки, гарна якість будівництва і наповнення квартир, високий професіоналізм команди архітекторів, проектувальників, забудовників, девелоперів, сучасні планувальні рішення квартир, конкурентна ціна квартир.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-