Як зекономити на покупках в інтернеті та обрати якісну річ

Як зекономити на покупках в інтернеті та обрати якісну річ

Укрінформ
Покупка в інтернеті для більшості стала звичною справою. Її можна здійснити, не виходячи з дому, знайти що завгодно і замовити з доставкою під двері. 

Проте у того, хто це робить вперше або просто безвідповідально ставиться до цього, виникають негаразди. У кращому випадку не підійде розмір, кинули на гроші — у гіршому. Тому — декілька порад, як захистити себе від невдалих придбань через мережу.

1. Використовуйте прайс-майданчики

Відвідування сайту порівняння цін інтернет-магазинів повинно бути в списку «must do». Може бути, що після покупки ви знайдете той самий товар дешевше. Аби таких випадків уникнути, слід не поспішати, а дослідити ціни на різних сайтах, і швидко та зручно це дозволить зробити сайт порівняння цін інтернет-магазинів Price.ua. Тут зібрані усі категорії необхідних товарів, ціни на які ви з легкістю порівняєте одразу в перевірених інтернет-магазинах. Такий ресурс пропонує більший асортимент для вибору і більше можливостей для порівняння цін. Приємний бонус: на сайті одразу запропоновані й акційні товари, можливо, серед них ви знайдете річ, яку давно шукали

2. Промокоди

На цю комбінацію літер та цифр можна натрапити в інтернет-просторі. Це дасть вам можливість купити товар зі знижкою, безкоштовною доставкою або з подарунком. Здебільшого промокоди безкоштовні і доступні.

3. Обирайте кращі інтернет-магазини та звертайте увагу на відгуки

Будь-який інтернет-магазин повинен бути перевіреним та викликати довіру. На сайті порівняння цін price.ua здебільшого представлені продавці та надавачі послуг, які завоювали довіру. Проте тут же ви зможете прочитати чи залишити відгуки на той чи інший інтернет-магазин.

4. Розміри та параметри

В інтернет-магазині не можна приміряти одяг чи взуття, тому треба чітко знати свої параметри та уточнювати у продавця довжину плаття чи брюк, ширину взуття та довжину устілки. Краще одразу мати таблицю з усіма вітчизняними та закордонними розмірами.

Отже, при покупці в мережі в нагоді стане сайт порівняння цін інтернет-магазинів та ваша пильність. Краще зекономити час, обрати найвигідніший за цінами магазин, натрапити на акції та ще встигнути випити кави з одним прайс-майданчиком. Не забувайте звертати увагу на відгуки та умови оплати, доставки та повернення товару, у разі виникнення проблеми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-