Компанія «Перша вода»: 14 років на українському ринку очищення води

Компанія «Перша вода»: 14 років на українському ринку очищення води

Укрінформ
Вже 14 років компанія «Перша вода» надає послуги з очищення води для квартир, будинків, промислових підприємств, офісів в будь-якому місті України.

Компанія «Перша вода» займає помітну позицію на ринку очищення води з самого моменту заснування і пропонує широкий асортимент послуг і продукції. Профіль компанії — установка систем очищення питної та побутової води в квартирах, будинках і котеджах, а також на виробничих підприємствах. Новий важливий напрямок діяльності «Перша вода» — створення фільтраційних систем для організацій, пов'язаних із медициною: лікарень, клінік, медичних лабораторій, фармацевтичних підприємств. Такі об'єкти є предметом особливої гордості для компанії, адже необхідно домогтися особливих показників якості і чистоти води.

Кількість клієнтів «Перша вода» перевищила 30000, серед них — приватні особи, великі промислові організації, офіси. Компанія надає індивідуальні рішення для кожного клієнта завдяки наявності інженерно-технічного відділу, укомплектованого професійним персоналом. Цей відділ розробляє системи фільтрації води з урахуванням всіх характеристик об'єкта і запитуваних властивостей води на виході.

Власна команда фахівців монтує обладнання і забезпечує всебічний контроль якості. Все обладнання сертифіковане і має позитивний гігієнічний висновок. Крім того, «Перша вода» розробляє і вдосконалює власне обладнання для очищення артезіанської води.

Кваліфікація компанії підтверджена наявністю державної будівельної ліцензії, що дозволяє здійснювати монтажні, інженерні та пусконалагоджувальні роботи будь-якої складності, працювати з трубами з будь-яких матеріалів — від ПВХ до міді.

«Перша вода» з особливою увагою ставиться до технічного і гарантійного обслуговування. Всі клієнти після установки системи очищення води отримують докладний інструктаж і можливість у будь-який момент отримати кваліфіковану консультацію та допомогу в рамках гарантійного обслуговування або ж укласти договір на післягарантійне обслуговування.

Довідка про компанію:

Компанія «Перша вода» заснована в 2002 році в Києві. В інтернет-магазині представлені всі доступні послуги та товари, в тому числі побутові фільтри, фільтри для води зі зворотним осмосом, аксесуари і комплектуючі.

Контактна інформація:

Київ, пров. Косогірний, 4, офіс №3

+38 (097) 635-92-12

+38 (095) 777-66-71

pershavoda.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-