Хостинг-провайдер HVOSTING інтегрує CRM OneBox

Хостинг-провайдер HVOSTING інтегрує CRM OneBox

Укрінформ
Хостинг-провайдер hvosting.ua використовуватиме CRM OneBox для автоматизації процесів, розрахунків, управління базою контактів, ресурсами і проектами. Інтеграцію системи планується завершити в кінці травня цього року.

Вся розрахункова система компанії Hvosting буде вибудовуватись на базі OneBox, включаючи замовлення і тарифні плани. Менеджери будуть виставляти рахунки і обробляти платежі в одній програмі.

Тут буде доступний новий, сучасний кабінет клієнта, в якому абонент в будь-який час зможе перевірити залишок на рахунку і статуси послуг, а також матиме змогу управляти ними онлайн. Вся система тікетів і звернень від клієнтів буде будуватися на базі OneBox.

«Для нас OneBox — це система управління всім: у групах абонентів, платежами, доменами, хостингом і vps-серверами», — відзначає Олена Кравченко, співробітник Hvosting.

Довідка:

Hvosting.ua надає послуги хостингу з 2002 року. Для зберігання інформації і високої швидкості передачі даних компанія використовує сервери від постійних партнерів Onix і Entry. Стабільна робота забезпечується надійним обладнанням і командою кваліфікованих співробітників. Компанія працює і як реєстратор доменних імен. До числа клієнтів Hvosting.ua входять замовники з України, Росії, Білорусі та США.

CRM-система OneBox створена програмістами української компанії «WebProduction», нагороджена преміями «Народна премія» і «Вибір України». Програма OneBox відома як система класу CRM, але крім CRM-модуля вона також пропонує функції для управління фінансами, документами, складами і бізнес-процесами, виконуючи завдання програм класу ERP і BPM. OneBox інтегрується з зовнішніми сайтами і прайс-майданчиками, обмінюється даними з сервісами зв'язку, доставки і платежів.

Контакти:

Хостинг-провайдер і реєстратор доменних імен Hvosting.ua

+38 (044) 300-05-89

hvosting.ua

CRM OneBox

office@hvosting.ua

Україна, Київ, вул. Євгена Коновальця, 36Д

+380 (44) 390-09-85

webproduction.ua

sales@webproduction.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-