Онлайн-сервіс запису пацієнтів Likarni відкрив офіс в Києві

Онлайн-сервіс запису пацієнтів Likarni відкрив офіс в Києві

Укрінформ
30 січня всеукраїнський онлайн-сервіс запису пацієнтів Likarni.com оголосив про відкриття київського офісу. Тепер послуги сервісу стануть доступнішими для столичних клінік і діагностичних центрів.

Спільно з приватними клініками і діагностичними центрами провідний сервіс запису пацієнтів в Україні покращує якість і сервісне медичного обслуговування вже сьогодні. Завдяки використанню сучасних технологій українські пацієнти за лічені хвилини можуть знайти необхідну діагностичну послугу або записатися до лікаря на прийом.

«Головний офіс в Києві — офіційний майданчик для комунікацій і зустрічей, який стане новою відправною точкою в розвитку проекту», — впевнені засновники інтернет-сервісу.

Графік роботи нового офісу проекту Likarni.com максимально зручний для всіх клієнтів і партнерів компанії: щодня з 10:00 до 19:00, крім суботи та неділі.

На думку генерального директора Likarni.com Кравченко Кирила, відкриття центрального офісу в Києві дозволить представникам клінік і партнерам регулярно покращувати механізм співпраці. Щоденні комунікації з директорами і менеджерами столичних клінік дозволять розширити функції проекту, виявити і вирішити проблеми співпраці, вивести на ринок нові медичні послуги.

Сьогодні проект Likarni.com вже працює в 18 містах України, щодня центр запису обробляє понад тисячу заявок від громадян країни і допомагає їм знаходити потрібні послуги та компетентних фахівців.

Більше 300 клінік довіряють і співпрацюють з порталом Likarni.com, вважаючи його ключовими перевагами:

- вигідні умови і унікальні пропозиції в сфері записи пацієнтів в приватні клініки України;

- репутаційний ефект: співпраця з одним з провідних проектів в галузі медичної лідогенераціі;

- щоденна актуалізація даних про клініки та фахівцях, вартості медичних послуг і відгуків реальних пацієнтів;

- кваліфікований підхід і професіоналізм команди;

- максимальна доступність проекту і готовність до співпраці в різних напрямках.

Всі ці переваги дозволяють партнерам проекту — приватним клінікам і діагностичним центрам — залучити більше пацієнтів, істотно поліпшити сервіс і підвищити лояльність своїх клієнтів.

Реформа системи охорони здоров'я в Україні тільки набирає обертів, і Likarni.com готові в ній активну участь. Електронна система E-health, поступово вводиться на рівні держави, полегшує взаємодію лікарів і пацієнтів.

Портал Likarni.com планує просувати на ринку приватної медицини цікаві IT-рішення та досягнення в сфері «health demand». Новий київський офіс також стане ефективним майданчиком для комунікацій з іншими медичними проектами та стартап-командами.

Довідка:

Likarni.com — сучасний і зручний онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік і діагностичних центрів України. Заснований в 2015 році. На порталі Likarni.com представлена інформація про кращі приватні клініки і діагностичні центри, рейтинг фахівців, відгуки пацієнтів, новини і пропозиції від приватних медичних установ. Зараз сервіс працює в 18 містах України.

Контакти:

Київ, вул. Княжий затон, 9

38 (044) 500-19-95

+38 (050) 302-68-50

info@likarni.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-