5plus має намір почати виробництво летючих натяжних стель

5plus має намір почати виробництво летючих натяжних стель

Укрінформ
У лютому 2017 компанія 5plus намір почати виготовлення летючих натяжних стель, які стануть доступними для жителів столиці.

Летючі натяжні стелі — це єдина система натяжної стелі і спеціального профілю з вбудованим діодним підсвічуванням. Такі стельові системи створюють ефект польоту стелі, роблять кімнату більш об'ємною і надають інтер'єру неповторну сучасність і витонченість. Новинка припаде до вподоби сучасним і енергійним споживачам, готовим до експериментів в своєму будинку і бажаючим отримати щось більше, ніж звичайний інтер'єр.

Летючі натяжні стелі 5plus можуть бути будь-якого кольору і фактури, мати будь-яку геометрію і складність. Для більш об'ємного ефекту можуть бути використані натяжні стелі з фотодруком.

Основна різниця даної системи і звичайного натяжної стелі полягає в використанні спеціального кріпильного профілю, виконаного з пазом під світлодіодне підсвічування.

Світлодіодне підсвічування монтується безпосередньо в профіль і створює освітлення натяжної стелі по периметру в торці. Завдяки цьому натяжна стеля виглядає ніби літаючою над головою і створює ефект обсягу.

Очевидним плюсом даної системи також є можливість вимкнути дану підсвічування і додати стелі класичний вид. Це рішення є найбільш актуальним в тих випадках, коли кімната використовується відразу для декількох призначень. Так, святкова вітальня може легко перетворитися в гостьову спальню або робочий кабінет, і навпаки.

Діодне підсвічування може мати різні кольори і режими роботи, відрізнятися за частотою і ритму мерехтіння і т. д.

Таким чином, поєднуючи всі можливості подібного натяжної стелі, можна створювати ексклюзивні проекти і дизайнерські рішення в будь-яких інтер'єрах.

«Натяжні стелі вже давно нікого не здивуєш. І те, що вчора було модно і креативно, сьогодні вже буденно і не цікаво. Світ же рухається далі і не дає можливості зупинитися прогресу. Це стосується всього, і натяжних стель в тому числі, — каже керівник відділу по роботі з клієнтами (м.Київ) Вікторія Костик. — Сьогодні ми пропонуємо новинку — летючі натяжні стелі. Це, на наш погляд, цікаве рішення, яке дозволить в найкоротші терміни зробити інтер'єр сучасним».

Летючі натяжні стелі 5плюс зроблять інтер'єр цікавішим, сучаснішим, красивішим і практичнішим.

Довідка:

Компанія 5plus заснована в 2007 році в м Дніпропетровськ, на даний момент представлена також в Києві. 5plus пропонує клієнтам стельові системи з основою з ПВХ-плівки.

Сучасні матеріали і креативний підхід дозволяють фахівцям компанії створювати сучасні інтер'єри практично в будь-якому стилі. Вузька спеціалізація допомагає підняти роботу з клієнтом і монтаж на якісно новий рівень. Наявність власного виробництва дає можливість скоротити терміни виготовлення продукції до мінімуму, а якість — збільшити до максимуму.

Контактна інформація:

Василенко Андрій, Костик Вікторія

Київ, вул. Виборзька, 104

+38 (050) 055-64-96

0 800 217 587

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-