Асортимент роботів пилососів в магазині Homerobot

Асортимент роботів пилососів в магазині Homerobot

Укрінформ
Бажаєте купити робот пилосос, але не знаєте, яка модель вам підійде? У цій статті описані основні моделі роботів пилососів для сухого та вологого прибирання, а також їх переваги.

Бажаєте купити робот пилосос, але не знаєте, яка модель вам підійде? У цій статті описані основні моделі роботів пилососів для сухого та вологого прибирання, а також їх переваги.

Асортимент роботів пилососів в магазині HomeRobot. 

Якщо розглядати поширену останнім часом серед споживачів сучасну техніку, таку як робот пилосос для прибирання житлових та офісних приміщень, миття вікон, і навіть для чищення поверхонь плавальних басейнів, то можна відзначити її чудові споживчі властивості. Пристрій здатний якісно і швидко пропилососити і вимити підлогу, помити вікна, очистити басейн, і це не вимагає від вас навичок управління та спеціальних знань техніки. Ви відпочиваєте, він працює. Такі здібності роботу вклали інженери, створивши штучний інтелект. Впроваджена програма контролює і керує робочим процесом, вона стежить, щоб прилад рухався по раніше прокладеному схемою маршруту.

Принцип роботи робота пилососа сухого та вологого прибирання.

Незалежна, автономна робота - велика перевага, адже тепер людині не потрібно витрачати час на прибирання квартири, а можна присвятити його іншим цікавим і важливим заняттям. Варто скористатися роботом пилососом один раз і відразу розумієш переваги автоматичного прибирання.

Математичні алгоритми і датчики знаходять забруднені ділянки на підлозі, визначають вид поверхні, це дозволяє пристрою ретельно опрацювати всю площу, видалити бруд, і продовжувати рух до повного завершення циклу.

Шановний в світі виробник роботів «iRobot Corporation» (США) постійно удосконалює свою продукцію і впроваджує в неї найостанніші технології. Крім цього роботи виконані в стильному дизайні, компактних розмірах.

Робот пилосос без допомоги людини знаходить на килимовому покритті або твердій підлозі, найдрібніший пил, пісок, сміття і бруд, при цьому він приділяє увагу нішам під меблями, диванами, ліжком, опрацьовує щітками кути. Використовуючи вбудовані датчики, визначає на шляху ступені та інші перепади висоти, добирається до найвіддаленіших ділянок, до яких стандартний пилосос дістати не може. Можна купити відповідну модель автоматичного помічника з таймером, і він в заданий час почне прибирання, після завершення циклу повернеться на підзарядку.

• Самостійно може пропилососити підлогу, при цьому власник до цього жодних зусиль не докладає. Все, що залишається людині - знайти свою модель робота пилососа в інтернет-магазині http://homerobot.ua/ua/shop_robots/vacuum_cleaner_irobot_roomba/.

• Якісно прибере тверде покриття і килимове. Готовий до нового циклу прибирання відразу після підзарядки, щодо заповнення сміттєвого контейнера сигналізує індикатором.

• Автоматично долає перешкоду, відчуває і розрізняє всі предмети на своєму шляху.

• Завершивши робочий цикл, повертається на базу завдяки вбудованим інфрачервоним датчикам. Деякі моделі здатні самостійно скидати сміття.

• Апарати останнього покоління можуть почати роботу в заданий час, навіть при відсутності господарів, так як вбудований таймер програмується на 7 днів. Деякі пилососи iRobot підключаються до систем "розумний будинок" або смартфону, це дозволяє відстежувати всі показники онлайн.

• Представники 2017 року оснащені 3D камерою, тобто пилосос вже бачить, використовуючи максимум інформації для якісного прибирання.

• Roomba 600ї прибирає поверхню до 90 м2. Працює в автоматичному режимі, в залежності від ступеня забруднення, і площі. Ідеально виконує прибирання будь-яких поверхонь, потужними турбо-щітками і вакуумним всмоктуванням прибирає пил з паркету, плитки, килими з коротким ворсом. Фільтр змінюється 1 раз в 6 місяців.

• Roomba 700ї серії підходить для сухого прибирання підлогових покриттів, у тому числі килимових з довжиною ворсу до 2,5 см. Одного заряду акумулятора вистачить, щоб прибрати близько 100 м2 площі. Всмоктуючого потоку повітря і потужних щіток досить, щоб прибрати до 96% сміття з підлоги. Апарат оснащений вакуумним сміттєвим контейнером 2-го покоління «AeroVac», системою фільтрації з двох HEPA-фільтрів для найдрібніших запорошених суспензій. За допомогою пристрою можна задати час початку прибирання, голосовий модуль проінформує господаря про помилки в роботі. Модель рекомендується для власників тварин, так як вона облаштована щітками, що добре збирають коротку і довгу шерсть.

• У Roomba 800ї - 900ї серії реалізована можливість збору пилу за інноваційною технологією «AeroForce». Щітки замінені гумовими скребками з протекторами, які прибирають навіть налипле сміття, піднімають ворс килимів, щоб ретельно всмоктати пил. Потужність всмоктування збільшена в 5 разів, що дозволило піднятися на щабель вище в якості чистки. Сміттєприймач за обсягом збільшений на 60%. Заряду акумулятора вистачить на 3 години безупинної роботи, а моделі 900ї серії Roomba можуть самостійно продовжити прибирання після підзарядки. Робот-пилосос останнього покоління Roomba працює на будь-яких майданчиках, його відрізняє і програмне забезпечення, і система фільтрації, і сучасний зовнішній вигляд. Прилад гарантує найвищу ступінь чистоти поверхонь.

• Scooba 450 - миючий пилосос. Значна потужність щітки не заважає пристрою працювати тихо, не видаючи багато шуму. Скуба впорається з прибиранням 60 м2. Автономний мийник попередньо збирає сміття, потім миє підлогу, потім осушує його видаляючи залишки води і доводячи до блиску. До недоліків даної моделі можна віднести низьку прохідність, необхідність заміни води на чисту і мала площа для прибирання.

http://homerobot.ua/ua/shop_robots/ вибираючи робот пилосос iRobot для прибирання в будинку будьте впевнені:

• Якість прибирання відповідає запитам покупця;

• Робот вільно орієнтується в просторі, обходить перешкоди без участі людини;

• Працює на протязі багатьох років, даруючи багато вільного часу (до 3 років гарантії);

• Ціна на модель відповідає заявленим характеристикам і можливостям;

• Прибирання виконується відповідно до санітарних норм, вимог до її екологічності та безпеки.

Самостійний вибір підходящої вам моделі досить складне завдання. Звертайтеся по допомогу до фахівців компанії HomeRobot. Вони зуміють підібрати найправильніший варіант, як по бюджету, так і за функціоналом, характеристикам. Сплативши у нас пилосос, ми забезпечимо швидку доставку його в будь-яке місто України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-