Виробники води Аляска зробили незвичайний подарунок новим клієнтам

Виробники води Аляска зробили незвичайний подарунок новим клієнтам

Укрінформ
На честь прийдешніх свят виробники Аляски подарували новим клієнтам можливість придбати 19 літрів справжньої артезіанської води за 1 гривню 20 копійок. Кожному клієнту доставлять воду на домашню адресу абсолютно безкоштовно.

Щоб отримати корисну воду за акційною ціною, потрібно зробити перше замовлення на сайті компанії.

Передумовами для такого щедрого пропозиції послужили наступаючі новорічні канікули. «Щедра святкова їжа та спиртні напої негативно позначаються на здоров'ї. Кращий спосіб очистити організм — пити багато рідини. Аляска з корисними мікроелементами допоможе вилікуватися від наслідків Нового року, — вважають виробники. — А ще ми хочемо, щоб люди оцінили те, наскільки змінює смак їжа, приготована на корисній артезіанської воді».

Таку воду можна використовувати навіть у якості основи для приготування дитячого харчування. Її не потрібно кип'ятити або відстоювати. Осадка на поверхні вона не утворює.

ТМ Аляска відома споживачам уже понад 10 років. Сировину для напою добувають в курортних зонах країни — Карпатських заповідниках — з глибоких підземних артезіанських басейнів. Рідина проходить багатоступеневу доочистку і кілька етапів контролю якості. Рівень мінералів в ній знижують до допустимого, залишаючи корисні властивості і приємний солодкуватий присмак.

Всі клієнти компанії також мають унікальну можливість придбати спеціальне обладнання для розливу та супутні товари за пільговими цінами з доставкою.

Довідка:

Фірмі IDS Aqua Service присвоєно звання національного оператора з доставки води в Україні. Більше 10 років вона його з честю відстоює. Сировина добувається з артезіанських свердловин в заповідних регіонах Карпат. Крім «Аляски» цей концерн славиться такими брендами, як «Миргородська» і «Моршинська».

Контакти:

0 (800) 505-889

http://alaska.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-