Унікальна процедура динамічної лазерної епіляції стала доступна в Україні завдяки центру «МедСіті»

Унікальна процедура динамічної лазерної епіляції стала доступна в Україні завдяки центру «МедСіті»

Укрінформ
Клініка лазерної медицини «МедСіті» представляє ексклюзивну процедуру епіляції без болю за допомогою революційного обладнання Motus AX. Головною особливістю апарату є унікальна запатентована технологія Moveo (мовео), яка не має аналогів в країні.

Італійська компанія DEKA представила світу унікальне обладнання — александритовий лазер Motus AX з патентованою технологією Moveo (мовео). Особливістю цього апарату є наявність сапфірового наконечника і спеціально вбудованої системи охолодження, які в тандемі роблять процедуру епіляції максимально швидкою і безболісною. Голівка плавно рухається по шкірі, одночасно охолоджуючи її до 15 °C. При цьому процес епіляції не доставляє клієнту ніякого дискомфорту або неприємних відчуттів.

Результати процедури: шкіра стає гладкою і рівною, без «чорних крапок» і залишків волосяних фолікул, без стійкого почервоніння. Крім того, динамічна лазерна епіляція не має протипоказань і побічних ефектів.

Основними перевагами видалення небажаного волосся на тілі за допомогою лазера Motus AX перед іншими видами епіляції є:

  • можливість використання для всіх типів шкіри;
  • відсутність протипоказань і побічних ефектів,
  • максимальна швидкість процедури (наприклад, щоб позбутися від небажаного волосся на ділянці шкіри 10х10 см, буде потрібно не більше 25 секунд);
  • абсолютна безболісність;
  • всього 5-6 сеансів для досягнення максимального ефекту, що в два рази менше у порівнянні з іншими видами епіляції.

Динамічна лазерна епіляція за допомогою технології Moveo ( мовео) вимагає індивідуального підходу і персональних параметрів виходячи з типу шкіри і волосся клієнта. Тільки в клініці «МедСіті» працюють фахівці, які мають досвід роботи на обладнанні Motus AX.

Щоб досягти максимального ефекту від процедури, пацієнту необхідно підготуватися. Для цього потрібно за день до епіляції збрити все волосся на оброблюваній ділянці шкіри. Також слід утриматися від відвідування солярію і прийняття сонячних ванн за тиждень до і після епіляції.

Також клініка надає інші послуги, такі як: ліпосакція, ринопластика носа та інші види лазерної медицини та хірургії. Отримати додаткову інформацію можна у співробітників центру «МедСіті».

Довідка про компанію:

Клініка «МедСіті» є центром багатопрофільної лазерної медицини в Києві, який надає унікальну послугу динамічної епіляції за допомогою апарату Motus AX. Персонал клініки «МедСіті» відрізняється наявністю необхідних знань і вміння для роботи на даному обладнанні.

Контактна інформація:

01135, Київ, вул. Павловська, 26/41

+38 (044) 338-55-00

medcity.ua

info@medcity.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-