Виробник води «Аляска» зробив вигідну пропозицію закладам HoReCa

Виробник води «Аляска» зробив вигідну пропозицію закладам HoReCa

Укрінформ
Тижневий запас артезіанської води «Аляска» отримає в подарунок кожен ресторан, кафе або бар. Для участі в акції необхідно укласти договір про співпрацю з компанією, тобто стати її новим клієнтом. Виробники переконані, що дана акція підвищить популярність «Аляски» в сегменті закладів HoReCa.

Тижневий запас розраховується за спеціальною формулою. Він залежить від кількості співробітників і від кількості чашок гарячих напоїв, що готуються для клієнтів. Потенційні учасники акції можуть замовити доставку бутелів як для власного користування, так і для приготування чаю і кави для відвідувачів.

«Акції, подібні до цієї, ми вже проводили для нових клієнтів неодноразово, — зізнається представник компанії Аляска. — Вони завжди приносили позитивний результат. Як тільки люди спробують справжню артезіанську воду, вони вже не захочуть пити нічого іншого».

Упевнені в якості своєї продукції, виробники «Аляски» прагнуть укласти співпрацю із більшістю барів і ресторанів, щоб в зимовий сезон все гарячі напої готувалися з використанням корисної артезіанської води. Таким чином кафе зможуть підвищити свій імідж за рахунок приготування якісних напоїв, а люди будуть отримувати безумовно корисний і смачний продукт.

Артезіанська вода — одна з небагатьох безпечних і корисних. Вона не тільки регулює кислотно-водний баланс в організмі, але і насичує його корисними мікроелементами. Така вода не залишає накипу і придатна для вживання навіть без попереднього кип'ятіння. Їжа та напої, приготовані на артезіанській воді, мають багатий смак і тонкий аромат.

Довідка:

Виробник ТМ «Аляска» користується популярністю в українців вже більше 10 років. Сировина для своєї продукції компанія видобуває з глибоких артезіанських свердловин в курортних регіонах Карпат. 19-літрові бутелі доставляються безкоштовно в усі регіони країни. Компанія регулярно пропонує своїм клієнтам програми лояльності і надає обладнання для розливу та супутні товари за пільговими цінами.

Дізнатися більше про компанію і акціях, актуальних на даний момент, можна на сайті виробника: http://alaska.ua.

Взяти участь в акції і зробити перше замовлення можна за телефоном 0 (800) 505-881.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-