Вивід BTC-е на карту Приват24 як зробити це правильно

Вивід BTC-е на карту Приват24 як зробити це правильно

Реклама
Укрінформ
Заробивши цифрові гроші на торговому майданчику BTC-e, користувач зазвичай стикається з проблемою їх виведення. Щоб уникнути цього існують спеціальні сервіси, які допоможуть зробити вивід швидко і з мінімальними витратами.

На просторах інтернету сьогодні функціонує безліч платіжних систем для проведення транзакцій з використанням електронних грошей, але один виділяється на тлі всіх - ресурс в обороті якого бере участь тільки криптовалюта (Bitcoin). Йдеться про торговий майданчик BTC-e.

КОРОТКО ПРО БІРЖІ

Якщо коротко, то BTC-e являє собою біржу для здійснення миттєвих транзакцій з використанням різних валют. Тут є титульні знаки, еквівалентні американського долара, російського рубля та інших, а також цифрова валюта. Біржа надає користувачам можливість хорошого заробітку за допомогою організації торгів, укладання угод з обміну, продажу, купівлі валют.

На BTC-e можна анонімно здійснювати транзакції, використовуючи власні кошти, і не переживаючи про безпеку. Адміністрацією прийняті надійні заходи захисту за рахунок застосування сучасних технологій в частині шифрування даних, отже, шахраї не зможуть вплинути на торги.

Щоб отримати, наприклад, BTC-e коди в доларах, необхідна реєстрація. Новий користувач без праці розбереться з цією процедурою завдяки простому і зрозумілому інтерфейсу. При реєстрації не потрібно надавати документи, що засвідчують особу, досить для підтвердження аккаунта вказати електронну пошту.

До головних переваг сервісу відносять:

  • його роботу на мультимовної платформі;
  • великі обсяги проведених торгів (проведення їх в автоматичному режимі);
  • доступність для здійснення угод API-ключів;
  • технічну підтримку, що дозволяє звести до мінімуму відстеження курсів, збір аналітичних даних, вивчення особливостей трейдингу.

Для того щоб на рахунку з'явилися кошти, а після проведення торгів отриманий прибуток був знятий, знадобиться банківська картка. Наприклад, ПриватБанку - одна з найбільших фінансових структур, банкомати якого є у багатьох країнах світу.

ВИВІД КОШТІВ

Якщо мова йде про те, що необхідно вивести з BTC-e на картку ПриватБанку 24 долари, то ця процедура виконується за допомогою спеціальних обмінних сайтів. Принцип їх роботи аналогічний традиційним, але з тією різницею, що вони функціонують онлайн.

У кожного обмінника на певну валютну пару встановлений курс, можуть бути додаткові відсотки і обмеження. Тому важливо вибрати ресурс, який за сукупністю пропонованих умов буде найбільш вигідним. Вибором пункту можна займатися самостійно, або доручити таку роботу спеціальному моніторинговому порталу, і це буде найправильніше рішення.

ВИВІД BTC-E НА КАРТУ ПРИВАТ24: ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ ПРАВИЛЬНО

Розглянемо, як скористатися послугами моніторінгового порталу, поклавши на нього завдання підбору надійних обмінників електронних валют.

На сторінках моніторингового сайту користувачеві представлений у вигляді рейтингу список обмінних пунктів, що функціонують в даний час в цьому напрямку. Навпроти кожного обмінника вказаний пропонований курс (скільки віддає користувач коштів з рахунку в BTC-e і скільки отримує грошей на банківську карту). Передбачені мітки, які надають інформацію про те, скільки років працює обмінник, в якому режимі (ручному, автоматичному), чи є додаткові комісії. Крім цього, завжди зазначений резерв пункту обміну, на який слід звернути особливу увагу: потрібно, щоб грошового запасу вистачало для проведення вашої транзакції.

Якщо в розглянутому по таблиці найпершому (верхньому) пункті перераховані умови (додаткові комісії, обмеження суми переказу, недостатній резерв) не задовольняють користувача, необхідно переглянути для виведення BTC-e на карту Приват24 інший обмінник (розташований нижче попереднього).

Вибравши відповідні умови сервісу, прямо з моніторингового порталу, клікнувши по назві пункту, можна перейти на обмінний сайт. Більшість з них пропонують відразу виконати попередній розрахунок «віддаю-отримую» з включенням всіх додаткових комісій, які передбачені обмінником. Так користувач зможе переконатися у вигоді для себе саме цієї угоди, а потім продовжити переклад строго дотримуючись інструкцій.

Розміщено на правах реклами

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-